Український чат Ванкуверу
-
То долма
-
Вітаємо у чаті He 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Друзі! Є ідея зробити бот та сервіс для наших підприємців і всяких надавачів послуг у Ванкувері та околицях. Щоб всі могли легко знайти собі інформацію про кафешечку, магазинчик, манікюрсик, татушечку, сушички та інші штучки від українців. Така собі безкоштовна реклама для підтримки своїх. Пишіть, якщо цікаво. Планую, щоб це працювало всюди у чатах та групах і не тільки в тг. хто хотів би допомоги в розробці теж пишіть
-
То з бесарабської чатини походу завезли, бо там вони долма це звуть чи може з Турції) хз, голубці так голубці)
-
Вітаємо у чаті пані анастасíя 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
🎲🎲🎲 Оголошую ювілейний вечір настолок! Вже в 10 раз✊ ми будемо дуже класно проводити час в дружній компанії! Вечір буде в п'ятницю за адресою: 11002 126A St maps.app.goo.gl/d7YX7iroPV5wvthE7 Початок о 18:00 кінець в 23:00. Можна з собою слабоалкогольні напої. Також будемо скидуватися на піцу. Вхід буде 5 доларів, які підуть на найближчий збір на ЗСУ. Щоб записатися пишіть в особисті. Приносьте свої настолки, якщо є, а також хороший настрій😊
-
Вітаємо у чаті Marine 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
ais.usvisa-info.com/en-ca/niv/users/sign_in десь тут онлайн подача на інтервью
-
Я от нещодавно реєструвався. Ви маєте на увазі у вас вже заповнена DS160?
-
Так це ти нам не даєш переписатися з грудня!
-
Потрібно для всіх членів сім’ї.
-
Бажаю вам швидше пройти цей шлях, бо ми тут усі чекаємо на своїх лікарів =)
-
Привіт) Мене звати Олександра, переїхала місяць тому, живу наразі у Порт Кокітлам В Україні працювала лікарем, планую підтверджувати ліцензію. Буду рада знайомству з колегами, хто збирається проходити такий шлях. Окрім медицини маю собаку і обожнюю хайки. #introduce
-
Вітаємо у чаті Oleksandra 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'