Український чат Ванкуверу
-
Ми теж неподалік від Lougheed живемо. І не тільки ми) нас в Коквітлемі багато
-
Вітаємо у чаті Dana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Тут такого нема, можна швидко та дорого в США. В Канаді нема приватних клінік. Як варіант можна поїхати в імерженсі відділеня в госпіталь та сказати що вам дуже болить і дуже погано, якщо вдасться переконати лікаря то вам назначать дослідження в то же день чи на наступний
-
Привіт. Мене звати Ярослав, або ж просто Яр, так звичніше😊 У Ванкувері місяць, досвідчений ІТ та телеком спеціаліст з Київщини. Наразі активно прохожу співбесіди з різними місцевими компаніями. Сподіваюсь, скоро вже домовимося 😄 Зараз живу в Lauheed City, Coquitlam, BC. Проте планую переміщення в Norh Vancouver. Ближче до Capilano lake. Обожнюю хайкінг, настолки і тд. Я за всяку двіжуху! Досвідчений мандрівник, майже 30 країн. Від Індонезіі до Британської Колумбіі😎 😀 Обожнюю дружню обстановку та гратися з дітьми - батько трьох синів-орлів! Якщо цікава моя компанія - кажіть де і коли збір та що мати з собою, окрім гарного настрою 😊 Всім гарного вечора! #introduction
-
Дякую, я в курсі як той шлях треба проходити.
-
Вітаємо у чаті Tanita 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Передзвоніть їм може запитайте чи можна walk in в іншу клініку?
-
Вам лікар сказав чекати? Якщо є направлення, то в будь яку walk in ultrasound
-
Привіт всім, таке питання, одразу на роботі не видали джоб офер, та не взяли номер банківського рахунку чи войд чека, чи це нормальна практика тут, може то так бо випробувальний термін?
-
Здається, я так і робила. Направлення було в якусь клініку, але воно дійсне для всіх волк ін
-
Вітаємо у чаті Vlad 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Будівництво, металоконструкцій
-
Що за сфера?
-
Вітаємо у чаті Olha Skryl 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Все одно дякую