Український чат Ванкуверу
-
Ага, дякую
-
Підкажіть курси англійської мови офлайн у Ванкувері
-
Ми тільки afternoon класи брали Було дешевше
-
LSI знаходив. Навчання за 4 тижні порахували вартість 1740 cad. Це щось не вірно чи такі ціни?
-
LSI
-
🌒 Місячне затемнення у дзеркальну дату буде вже завтра 5 травня із 17:14 до 21:31 за київським часом відбудеться найбільше напівтіньове місячне затемнення. Наступного разу ми зможемо спостерігати подібне лише у 2042 році. Підписуйтесь 👉 | Доброго вечора ми з України 🇺🇦
-
Вітаємо у чаті Наташа 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Марьяна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Max 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Друзі, доброго дня! Чи є тут ті хто переїхав до Ванкувера, чи ближніх міст з Калгарі. Якщо маєте такий досвід, поділіться будь ласка, чи не пожалкували ви. Я обираю куди їхати, чи в BC чи в Онтаріо, бо Калгарі не наше місце. Дякую.
-
Можно написати вам у приватні повідомлення?
-
2 місяці, ну не наш ритм стиль життя, дуже сумно тут, після Тбілісі ми наче у селі та важко переносимо з дитиною нпдзвичайно сухий клімат до екзем та іншого. Наче життя завмерло тут. Зараз тепло та люди хоч з’явилися, а до останнього тижня це було мертве місто, даунтаун. Також в мене чоловік cfo з великим стажем на підприємствах,англійською вище середньої, хотілось би на навіть самі початкові позиції у фін відділ підприємств. Ну а щодо мене, я планую займатись бізнесом, як роблю все своє життя.
-
Ванкувр теж село) село, в якому постійно йде дощ