Український чат Ванкуверу
-
А ми тут кожен тиждень зустрічаємося по 30-40 людей і нам весело. На настолках і хайках. Я не знаю чому деякі люди не можуть знайти нікого коли реально всю зиму було купа можливостей в тусовки українців потрапити. І я не тільки про те що ми в цьому чаті робили, а і про інших. навіть навпаки хочеться бульш спокійного життя іноді. Але так. Зараз півроку буде сонячно і кемпінг буде офігезний і більше людей буде на вулиці тусити виходити
-
MSP :)
-
Дякую велике, я напишу вам і буду рада почути вас коли вам зручно!
-
А як ті місцеві тусовки знайти? 🥺
-
А можна і не тільки в українські тусовки🌚 місцеві зазвичай краще знають про усілякі прикольні місця, концерти, івенти і тд
-
Зазвичай в барах і на концертах/івентах ай гесс, але я особисто не той тип щоб підходити до рандомів знайомитися, тому моє соціальне життя підтримується колегами😄
-
Це нормальний етап character development 😂
-
В нас був компані дінер на честь там якоїсь річниці компаніі. В дуже фенсі ресторані зняли зал. І я прийшов там і тупо стояв в кутку, хз, не дуже було. Почував себе як форест гамп
-
То ти, цейго, весели їх, сам потрошки витягай їх кудись)
-
Пічально
-
Ахах
-
Ой я теж не той тіп, але в мене колеги не дуже сокіабле
-
Інтерестінг
-
Типу коли ми спілкуємося, не так важливо що ми говоримо, як те як ми це говоримо
-
Броміго, я тебе цілком розумію, сам такий на настолках (та й усюди), але треба ж з чогось починати
-
Відмінностей дуже багато, тому треба час аби асимілюватися та знайти спільні інтереси з колегами
-
Ну доречі Да, так і є. Я зараз багато інфи по цій темі дивлюся. Насправді іньшою мовою ти інша людина
-
ну в мене в голові був інший відомий жарт, але нехай буде рошен )
-
Та я і українською/російською не особо вмію общатись, а на англ я звучу як ретард😀
-
на настолки приходь тоді )
16 Jan 2023, 06:08
13113/37387
about 20 hours ago