Український чат Ванкуверу
-
Ахах
-
Ой я теж не той тіп, але в мене колеги не дуже сокіабле
-
Інтерестінг
-
Типу коли ми спілкуємося, не так важливо що ми говоримо, як те як ми це говоримо
-
Броміго, я тебе цілком розумію, сам такий на настолках (та й усюди), але треба ж з чогось починати
-
Відмінностей дуже багато, тому треба час аби асимілюватися та знайти спільні інтереси з колегами
-
Ну доречі Да, так і є. Я зараз багато інфи по цій темі дивлюся. Насправді іньшою мовою ти інша людина
-
ну в мене в голові був інший відомий жарт, але нехай буде рошен )
-
Та я і українською/російською не особо вмію общатись, а на англ я звучу як ретард😀
-
на настолки приходь тоді )
-
Рошен?
-
Бо життя як коробка цукерок
-
А можеш будь ласка скинути щось глянути по цій темі?
-
На цю тему є афігезний Ted Talk by Lera Boroditsky www.ted.com/talks/lera_boroditsky_how_language_shapes_the_way_we_think?utm_campaign=tedspread&utm_medium=referral&utm_source=tedcomshare
-
На роботі кумедно було сьогодні, теревеніли з кулєгою, я якийсь жарт пожартував з Джея та мовчазного Боба, він то викупив, та каже - "братан, будем як вони, я свій фонтан заткнути не можу, а ти мовчазний".. не знає мого ніка в тєлєгє )
-
О, дяк)
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Valeriya Petrova - $75 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥🧟♂️🧟♂️] Зібрано $2685 з $3500🏁
-
Так фром зе топ оф май хед не зможу, але я богато дивився Stephen Krashen і його теорію про language acquisition і ще усілякі статті по bilingualism research
-
Знайомитись з місцевими. Я на Meetup знайшов групи. Наприклад кожну неділю окунання в холодній воді. А ви вже самі шукайте що вам подобается.
-
Доброго дня, я Олександр , пишу пам'ятні на замовлення вірші та пісні недорого на різних мовах, замовляйте як про себе коханого, так і ексклюзивні, на дні народження, весілля, розлучення як іронічні та ліричні. Якщо знайдете замовлення відповім подякою. Емоції та пам'ять назавжди пишіть у личку скину приклад
16 Jan 2023, 06:08
13123/37416
about 10 hours ago