Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Yulia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
instagram.com/tatinailskh?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Зовсім без страховки буде дуже дорого. Як варіант, можна заповнити заявку msp на сайті і подзвонити їм. Скажіть шо ви з України і у вас імерженсі, вони її швидше оброблять і дадуть вам номер щоб не чекати картку, із тим номером можна йти в волк ін або в госпіталь.
-
-
🔥Триває збір на дрони!🔥 Залишилось вже трішки. Будь ласка, не ігноруйте. Давайте всі по трішки скинемо і зробимо гарну справу! Всі хто вже скинули молодчики! Нагадуємо, що для донату не обов'язково мати аккаунт в пейпал. 👏💪Останні красуні і красунчики: Artem Ryabko - $425 [💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥] Зібрано $3500 з $3500🏁
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
Воу! Артем закрив ціль збору одним великим донатом! Дякуємо!
-
Вітаю. Хтось мав досвід співпраці з Joblio?
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Вітаємо у чаті Viacheslav 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Підкажіть будь ласка, де найлегше здавати road test? Так, я знаю, що це вже обговорювалось мільйон разів. Так, я настільки лінивий, що не хочу шукати інформацію, через функцію пошуку.
-
Я б сказав, але мені лінь