Український чат Ванкуверу
-
Якщо чесно то чай не дуже смачний
-
Вітаємо у чаті Дмитрий 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, я із хлопцем шукаємо житло із 10.05 по 21.05. Можливо хтось може здати кімнату. Якщо це буде навіть на декілька перших днів, це буде чудово. Із 21.05 уже зможемо вїхати в постійне житло, уже маємо підписаний договір оренди. Розкажу трошки про нас, ми приїхали 04.05 до Ванкувера, ми спокійна пара, не куримо, займаємось спортом, у вільний час любимо кататися на велосипедах, прогулянки в парках, я уже працюю в салоні краси майстром бровистом - ламімейкером, хлопець зараз в пошуках роботи) Буду вдячна за відповідь🙏
-
ЛЕГКА РОБОТА, ЧУДОВА ВИПЛАТА!!! Віддалена робота Є вакансія. Попрацюйте агентом із розміщення нерухомості та почніть щотижня заробляти круті гроші ($600). Ми пропонуємо роботу як на неповний робочий день, так і на повний робочий день для тих, хто хоче почати щось нове. Це чудова можливість роботи для всіх, як молодих, так і старих. Заборонені спам-дзвінки чи текстові повідомлення, на цю роботу потрібні зацікавлені працівники, почніть надсилати мені повідомлення про цю пропозицію роботи.
-
Вітаємо у чаті Antony 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Здрастуйте, не знаєте що подарувати собі, чи коханим на день народження весілля чи без приводу? подаруй ексклюзивний вірш, або пісню, буде приємно і незабутньо. пишу недорого, як іронічні та ліричні. Якщо знайдете замовлення відповім подякою. Емоції та пам'ять назавжди
-
Вітаємо у чаті Alex L 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Ukrainian comedy night дата: 13 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Недільна Молотилка 1 дата: 14 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу "New Lives, Same People". The story exhibition. дата: 17 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу "Mavka. The Forest Song."/ "Мавка. Лісова пісня". дата: 20 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу 🎤 Ukrainian Karaoke Night in Vancouver 🎤 дата: 27 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу IAN MAKSIN and ZARIA BAND in VANCOUVER: "SONGS of the VAGABOND CELLO" дата: 28 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу JAMALA - Like a Bird Tour (North America 2023) - Vancouver дата: 8 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
13 травня починаємо щотижневі зустрічі по вихідних для Outdoors yoga «за донат» Запрошуємо до Stanley Park 13 травня Деталі за посиланням, охочих прошу поставити в фб «піду» щоб я потім вислала вам Гугл локацію, де ми будемо Гарного дня facebook.com/events/s/%D0%B8%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%BB%D1%96-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%83/1234208910820746/
-
В рамах Ukrainian Integration Project "Connections" від нон-профіт організації PICS та United Way Ukraine: група KIDS (6-12 років) - набрана. Наступна група буде з кінця Серпня 2023 група YOUTH ( 13-29 років) - ще маємо кілька місць! старт 14 травня 2023. Запрошуємо до запису за посиланням forms.office.com/r/6a1MQ2sPCa Деталі програми на постері
-
Mobi не зручні, біля Стенлі Парку є багато рентал компаній
-
Привіт, якщо я хочу орендувати весолипед аби покататися пл місті, то мені радите брати mobi bike чи якісь інші рентал компанії?
-
Нові події: Йога в Стенлі Парку дата: 13 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Nice, дякую А Reckless Bike Stores теж не зручні?