Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Alex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт красуння, мене звати Іра, я майстер бровист, хотіла запросити на процедури🥰 ⁃ Перманентний макіяж брів і губ; ⁃ Ламінування брів + покраска + корекція; ⁃ Художнє оформлення + покраска + корекція; ⁃ Ламінування вій + покраска і ботокс; ⁃ Фарбування вій 💜🌿 На перший візит хотіла б подарувати знижку -15 %🥰😘🤍 instagram.com/irene_kavka?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, може хтось може порекомендувати місцеві аппки, що допомагають слідкувати за бюджетом? З карток наприклад трати завантажують чи аналізують, підтягують. Щось типу коін кіпера, тільки щоб тут працювало
-
Вітаємо у чаті Анастасия 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Усім привіт, є перцові балончики (капсаицинові) для самозахисту , писати в лс
-
Всім привіт! В ці вихідні Ванкувер нас радує чудовою погодою. Тому цієї суботи (13 травня) о 14:00 на Jericho Beach буде пікнік. Майже всі люди не знають одне одного і всі туди приходять, щоб знайти собі друзів / приятелів або щоб просто класно провести час. Організаторка івенту це канадка, яка заснувала минулого року Інстаграм сторінку і зібрала на минулорічному пікніку 300+ незнайомих людей в одному місці (відео з цього пікніку скинув нижче, щоб ви оцінили ✨вайб✨). Я прогнозую, що в суботу буде навіть більше. Беріть з собою все, що необхідно для вашого комфортного пікніку і не бійтеся туди йти одні, бо відсотків 95 людей буде в такій же ситуації, як і ви. Кидаю сюди інфу, бо це чудова можливість створити на пікніку український куточок 😌 📍ДЕ? Jericho Beach (on the grass area) 📍КОЛИ? 13 травня о 14:00 (можете приходити і пізніше) 📍ЩО БРАТИ? Все що захочете 📍 Офіційна Інста сторінка організаторки: @weshouldbefriendsvancouver
-
Шукаю дівчину-румейтку. Кому потрібно житло - звертайтесь))
-
Вітаємо у чаті Оливия 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Oksana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Yulia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
❗️ @katrinsholn, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Чужу мову можна вивчити за шість років, а свою треба вчити все життя (Франсуа Вольтер). В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦