Український чат Ванкуверу
-
Ми усе друкуємо у Staples, там треба кинути їм на імейл ваш док(прям у магазині можна це зробити) вам прийде на пошту код, та через принтер самообслуговування з кодом роздрукувати , якщо самостійно не розберетесь с першого разу персонал усе покаже) там же можна і скани зробити, ксерокс, підрізати листи, на компі щось набрати, фото роздрукувати
-
Я друкувала у UPS Store, ще можна у бібліотеках роздрукувати)
-
Бібліотека топ, особливо та що центральна
-
Тоді можна йти
-
А гроші дають?
-
Вона абсолютно безкоштовна, там купа цікавих книжок на любу тематику, є всякі івенти і головне є кондиціонер влітку
-
Організовуй! Благословляємо!
-
Якщо перша зайде 😄
-
Це е вже наступна
-
Вечірка для інтровертів в різних бібліотеках міста, так і не зустрінеш нікого)
-
Кароч пропоную замутити вечірку для інтровертів у бібліотеці. Усі прийдуть, візьмуть книжки, сядуть і будуть читати, і можна ні з ким не спілкуватись. Я як головний інтроверт взагалі зіллюсь в останню мить і не прийду
-
дякую за відповідь 🤗
-
Можете
-
а ще підкажіть будь ласка, якщо я поїду на роботу в інше місто, але це БК - я зможу потім повернутися і отримати pr?
-
ну якщо на шикання не будуть реагувати - то можу звісно і фасілітировать )
-
Фасілітіровать☝️
-
можу прийти і шикать на всіх, щоб не розмовляли
-
Якщо будете подаватись по PNP, то в тому іншому місті дадуть додаткові бали, бо за Ванкувер дають 0
-
Всім привіт, я Андрій! Приїхав у Канаду 5 років тому із сонячного Білгород-Дністровського Одеської області. Улюблений фільм 🍿 Гладітор (2000) з Раселом Кроу. Улюблений жанр книжок 📖 фентезі та романи. Улюблений тип людей 🤔 недушні та чесні. Розважаюсь роботою, настолками та сміхуйочками ( нажаль часто несмішними)) #introduce
-
Безкоштовний Zoom воркшоп від нон-профіль організації PICS в суботу 20 травня на тему «Job search. Resume. Cover letter” fb.me/e/3SfwaVXA2
16 Jan 2023, 06:08
14035/37544
36 minutes ago