Український чат Ванкуверу
-
Але то може затягнутися до декількох місяців...
-
З куает майже гарантує, кажу як людина яка отримувала додатковий стаді перміт на цій візі до робочого)
-
І мені якщо можна :)
-
А як на нього податись?
-
Якщо ви вже в Канаді, то перміт по пошті прийде після одобрення
-
Дякую
-
Рік як в Канаді
-
Та Cuaet вже є
-
Потім там буде слот нижче почати нову заявку, там опитування і дасть код подачі
-
А то його створити і через нього подаватись?
-
Залогінитись на свій IRCC аккаунт: clegc-gckey.gc.ca/j/eng/l?ReqID=s28b3dc63b69edf46e9d9940ef1d5a7a4b0eb1389c
-
Якщо це подача за CUAET, то наскільки я пам'ятаю, там є вибір permit під час заповнення анкети - work or study. Якщо не CUAET, то не знаю(
-
Так, читав це
-
Куаєтні плюшки на стаді перміт теж є, просто кілька деталей треба додати в заявку: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html#student
-
Привіт 👋 хто що робить у ці вихідні? Давайте зустрінемось, ресторан, паб? Чи може хто тусовку влаштовує? 😅
-
В суботу є українська караоке-тусовка: facebook.com/events/s/-ukrainian-karaoke-night-in-va/3442012866067549/
-
Я там десь в описі додавала, але за очікування не знаю, то рік тому було..
-
Скажіть, будь ласка, чи ви додавали інф-ю, що ви по CUEAT для пришвидшення розгляду? Я вже подала через IRCC, і поля при оплаті для введення даних Ukraine 2022 я не знайшла. Подала без цього. Тепер 9 місяців очікувати через забастовку держ робітників? :(
-
на ircc потрібно податись на study permit, якщо вже прийшов лист на його видачу, то вони хочуть, щоб людина при перетині кордону отримала його, і ніяк інакше. Я їздила на кордон з Америкою і робила flightpolling, якщо ви без візи в Америку. Вас пропускають туди сюди, щоб ви типу перетнули канадський кордон
-
Дякую
16 Jan 2023, 06:08
14684/37750
7 minutes ago