Український чат Ванкуверу
-
у продажу стіл та стілець нові, продаємо через від'їзд 150$ Розмір столу 39.9D x 80W x 74.9H
-
Всім привіт! Щодо того медичного огляду, то результати вам приходили на пошту? Чи треба було кудись їх загружати чи комусь показувати? Чи просто пройти і забути?)
-
Дуже дякую)
-
Всім привіт ! Чи може хтось порадити стоматолога з адекватними цінами . Дуже дякую !
-
Всім привіт ! Чи може хтось порадити стоматолога з адекватними цінами . Дуже дякую !
-
Дякую🙏🏻
-
Наприклад Fraserview Dentist (604) 325-1711 maps.app.goo.gl/UPGJCwW5oRv3AQ9FA доктор Andrew Park. Ціни рівня рекомендованих асоціацією стоматологів, відповідно покривається страховою (не MSP звісно). Чи є дешевше не знаю, є точно дорожче))
-
Не хотілося б втрачати
-
Хтось знає чи можна вернути українські права після того як вже поміняв на канадські ? Наприклад якщо буду повертатись додому. Задумався про це так як в мене укр права до 2050 року і там категорії В, С, СЕ
-
Всім привіт. Здається вільна кімната у великому 3 кімнатному домі. Район бернабі поблизу ню вест містера . 2 ванні кімнати . Гарний вигляд з двору. Є вільне місце в гаражі для машини . Ціна 1100$ + 550$ депозит. Для більшої інформації , фото чи перегляду, пишіть у особисті .
-
-
Дякую🙏🏻
-
Наприклад Fraserview Dentist (604) 325-1711 maps.app.goo.gl/UPGJCwW5oRv3AQ9FA доктор Andrew Park. Ціни рівня рекомендованих асоціацією стоматологів, відповідно покривається страховою (не MSP звісно). Чи є дешевше не знаю, є точно дорожче))
-
В Україні, за день відновиш