Український чат Ванкуверу
-
Якщо жінки вважають чоловіків небезпечними, бо ті фізично сильніші, то ми це приймаємо, хоча знаємо, що не всі такі, коли Іво Бобул каже, що жінки меркантильні, то Антонюк кричить, що не дозволить ображати половину людства, хоча прекрасно розуміє, що меркантильні жінки існують і що ніхто не казав про всіх жінок
-
Мені здалось це не ваше вікове коло
-
Іво Бобулу 70 років
-
Навіть не здивований
-
Всім привіт! Мене звати Олена, я хочу зробити флеш-моб сьогодні на мітингу біля галереї, щоб наше зібрання було помітне і зафіксоване блогерами і журналістами. У мене є 7 довгих синіх полотен тканини, що символізуватимуть розлиту воду. Потребую вашої допомоги, бо сама я цього фізично зробити не зможу, навіть якщо захочу - треба буде швидко цю тканину підхопити і розтягнути над головою, як ми робили з великим прапором.
-
Пані та панове. Всім привіт. Шукаю однодумців і колег з професії. Я 3Д художник, планую у майбутньому знайти роботу за професією у Ванкувері, тому радий буду вашим історіям, та й загалом цікавить досвід тих, хто вже можливо цей шлях проходив. Кому цікаво ratlgard.artstation.com/
-
ок, але ви так апелюєте тим, що Емма влаштувала істерику, хоча насправді істеричним виглядав більше Бобул ніж вона. маніпулював і був впевнений що він все знає краще ніж вона, просто в силу свого віку. вважаю що таке має присікатися, де б це не відбувалося, на інтерв'ю чи деінде
-
А наші навіть не помітили
-
Бо пан Бобул це типовий пристосуванець, котрий на інтерв'ю сказав, що працює з «Сашою Сєровим», котрий його виручає. То шо Саша народний артист росії, котрий підтримує війну, то Іво забув
-
З ним все ясно і без інтерв'ю
-
Іво вів себе як гавно