Український чат Ванкуверу
-
Треба комісію створити
-
Доколє
-
Як так
-
Треба розбиратись
-
Нічо не розуміє
-
Паша, як типова русня його за останні півгодини тричі спіймали на відвертій брехні, а він і далі шлангом прикинутись хоче
-
А що кому треба дати?)
-
Так, він забирав людей з аеропорту, ділився деякою інфою, а потім вербував на свої вечірку співати рузькій реп про те кому дівчина має що дати
-
Павло багато допоміг для новоприбулих. ..
-
Скажу чемно. При найбільшій техногенній трагедії з часів Чорнобиля і непомірній трагічності події цей Паша істинично видаляв коментарі людей і самих людей з чату. Брехав іншим у чаті про причини і так далі. Це не проукраїнська позиція і це умисне затикання рота людям
-
Та хай блокує. Просто треба показати за що і розказати іншим. Нехай роблять висновки
-
Ого, тут несеться))
-
Добре. Я думаю, що годі на цьому мусолить. Бо я не бачу що відстоювання позиції якось покращує ситуацію. Я бачу ображеність на звинувачення але мало спростування. Всіх закликаю тим не менш виглядати достойно, якщо це не русня, хамство або відверта брехня. Інакше це просто нічого не доводить і виставляє вашу думку як істеричне щось. Короче якщо можна якось розумніше, то треба розумніше, бо я розумію, що я сам все терпіти не буду.
-
Це теж показник
-
Але у чаті з 4 к українців там 3 людини писали українською
-
Я українець з Донбасу і я можу говорити російською зі знайомими особисто, але не у публічному просторі, руці не тріснуть писати державною