Український чат Ванкуверу
-
Ось трохи левел дизайну по грі яку я роблю у вільний час. Як вам? Зважайте що модельки поки що не ті що будуть у грі
-
Доречі, не на правах реклами, але я знаю, що багато хто просто не в курсі. Якщо ви задіяні у геймдеві, та шукаєте новини з геймдеву, то не користуйтесь сайтом 80.lv. Він дуже популярний в середовищі геймдеву, але там редакція повністю русня, яка давно намагається мімікрувати під вестернів, а власник там Шурік Агапітов. Ми тому власний ресурс англомовний запустили для геймдеву.
-
ні) поки що не скажу про шо гра але там буде елементи action, adventure detective. Колись буде анонс, а поки що просто кадри
-
Якщо говорити про художню складову, то я замінив би всі дерева на лоу полі, щоб візуально стиль був єдиний
-
А от іще знайшов баг старенький
-
Якщо комусь цікаво
-
Пані та панове. Всім привіт. Шукаю однодумців і колег з професії. Я 3Д художник, планую у майбутньому знайти роботу за професією у Ванкувері, тому радий буду вашим історіям, та й загалом цікавить досвід тих, хто вже можливо цей шлях проходив. Кому цікаво ratlgard.artstation.com/
-
По каналах ігрових наших xgtv норм, але вони часто ліниво переписують рекламні тексти, звідси такі приколи як character- характер, а не персонаж
-
Зараз роблю діалогову систему. Намагаюся зробити так, щоб її було і зручно дизайнити (наглядно) і використовувати в грі. Бо там буде вибір відповідей, а для гри важливі знання, що ти отримуєш.
-
та я розумію, просто хочу акцентувати, що над деталізаццєю моделей ще буду думати, але це точно буде стилізація
-
я про ютуб
-
В мене в підписках штук 7 каналів по іграм українською і я задоволений повністю
-
Головне механіки звісно
-
Лоу полі це не лише куби, це стилізовані моделі, котрі виражають складні форми спрощенними
-
зараз працюю над механіками та дизайном локацій
-
в нас буде скоріше стилізація ніж лоу полі. модельки не плануються бути квадратними.
-
а головне бажання
-
Я навпаки лізу в компетенцію художника. Маю деякі здібності