Український чат Ванкуверу
-
Доброго вечора всім 🙏 У когось є вже практика, хто відправив дітей-підлітків 15-16 років працювати фулл-тайм на літо? Всі канадці пропонують відправити підлітка на фул тайм. Яка реакція на це дітей? Хтось стикався вже з таким? Поділіться досвідом 🙏 Як діти реагують? Що говорять? В Україні це не дуже поширено... Буду вдячна за зворотній зв'язок🙏
-
Працював в свої 16. Мені не дуже подобалось спочатку, але коли купив собі комп який тягнув топ ігри, пиво та цигарки то появилась супер мотивація. Рекомендую
-
а ви пропонували вже?
-
в мене дома залишилась валізка скарбів дитячих ) фантікі там всякі, наліпки, фотки шварцнегерів - оце все )
-
Непогана тема. Ми в наші 7 збирали бутилкі в одному лєтніку, здавали в інший. Мутили на жувачки і денді на півгодини в місцевому клубі
-
Ну не знаю як в Україні це не поширено, але я з невеликого містечка, у нас по всьому районі підлітки з 13 вже на ягодах були)
-
головне - мотивація ) пам'ятаю коли був пи..дюком, 13-14 років - дерибанив абрикоси, возив на вєліке на вокзал продавати, половину грошей батькам віддавав. Було норм
-
оскільки добра цього було багато - друзі почали мені загрожувати що відпишуться ))
-
під час локдауну відсканував все це, та в інсту виклав )
-
пи..дюки ) будь яке наступне покоління )
-
Круто! Я свої передав чуваку наступного покоління. Індиго чи як їх там
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
-
Ретро блогер
-
Самий хороший варіант без всіляких трансформаторів - просто замінити блок живлення.
-
ну, не спробує - не дізнається )
-
Так, пропонували, але дитина ще не працювала як доросла людина і ще не зовсім розуміє що це таке працювати 7-8 годин на день кожного дня
-
тепер я не можу не думати що на початку фільму - то був блек бокс )
-
тоді в мене вперше й в останнє хтось бумаж підрізав ) з тих пір я не довіряю людям, які хочуть зі мною обійнятися )
-
35 годин на тиждень (5дн/7год) праця у доках... пропонують підлітку 15 років на літо... це не листівки))
-
Вхахазахахх
16 Jan 2023, 06:08
16203/37555
about 14 hours ago