Український чат Ванкуверу
-
Привіт, мене звати Катя мені 13 років , я заробляю в інтернеті, кого цікавить пишіть мені в особисті повідомлення все розповім🫶🏻 Робота не важка, графік вільний прибуток 200+ гривень в день😉
-
Але взагалі можете замість того, щоб сидіти в чатах, які вам не подобаються рекламувати цей чат, поширюючи і запрошуючи інших 😊 це буде набагато ефективніше
-
Не думаю. У людини український час судячи з усього
-
Друзі, найближчим часом ми запустимо новий збір на зразу декілька речей. Це будуть турнікети набедрені та звичайні, декілька дронів та приладдя для аеророзввдки. Прошу всіх слідкувати. Буде працювати бот ukrvandonation як завжди. Якщо будуть ідеї, як поширити збір та залучити більше людей, то буду вдячний.
-
Мабуть вони 🔥ть від сорому
-
-
Найкраще скине фейсбук маркетплейс, крейгліст, педмеппер та ренталс.са Не думаю, що тут є ріелтори/білдінг менеджери
-
Планую подорож Kamloops, Джаспер, Банф. Є машина в аренду в Калгарі з 12 по 16 липня, я пропоную розділити бензин та арену автомобіля, в авто є окрім мене 3(три) місця .Кому цікаво пишіть.
-
Вітаємо у чаті Міра 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Дуже веселе відео як українці грають в днд. Там Вася Байдак гном, а орки це русня. Черепаха зе бест.
-
youtu.be/fActCGm-Kt0