Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті John 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Ольга 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт 👋 мене звати Ваня, я займаюсь просуванням музики, відео, супроводженням і розвитком YouTube-каналів. Люблю спорт, музику, обожнюю вєлік, плавання, читати, і все що пов'язано з YouTube. Шукаю житло в Ванкувері, і буду радий допомогти в рамках своєї спеціалізації ) Напишіть будь ласка в лс, якщо є варіанти по житлу - кімната, або однокімнатна ) @JohnHlebov
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Yuliya Badayeva - $50 Yevhen Rezohlazov - $100 Anna Pidgorna - $25 Khrystyna Oliinyk - $20 nataliya dashko - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $945 з $3800🏁
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
-
Привіт хто може скинути пару копійок я збираю на підбайк 4441114460008483
-
Привіт збираю на дрони зсу кому не жалко кидайте кошти на карту монобанк 4441114460008483
-
Вітаємо у чаті Anastasia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт комусь потрібен вейп і майже повний бак жижі? Вейп працює добре можна вибирати на скільки ват Якщо комусь цікаво пишіть в лс
-
Вітаємо у чаті Maksym 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Oleksandr Kudryk - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $965 з $3800🏁
-
facebook.com/events/s/luxembourg-luxembourg-%D0%BB%D1%8E%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D1%83/284466367422444/?mibextid=Gg3lNB
-
Друзі, хто ще не був на Люксембург, Люксембург сьогодні буде другий показ в кінотеатрі Ріо. Тож сподіваюся всі встигнуть подивитися, хто хотів. Мені особисто фільм дуже сподобався!
-
Вітаємо у чаті Єгор 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Dmytro Likhtorovych - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $1015 з $3800🏁
-
Вчора разів 4-5 намагався з українського монобанку з різних акаунтів, але не вдалось Спробую ще польскою карткою
-
t.me/ukrvanchat/25468