Український чат Ванкуверу
-
Сьогодні якраз дивився як пітухи блатних щімлять
-
Це часом не від тих самих організаторів, які оргію на щекавиці влаштовували? Бо щось не вийшло нічого. Не хотілось би черговий фаєр фест
-
Та це просто моя подружка в інсті. Побачив і шось загрустилось
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Daria Samarets - $20 Regina Kan - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2035 з $3800🏁
-
Та який ванкувер, тут тількі хайки. То чарівні Карпати🥰
-
А 4000 це десь $150?! В Ванкувері хіба що от тільки в сауну можна сходити. Коротше, щось одне треба вибрати з переліку. Точно трохи сумно 🫤
-
Здається мебльована Кімната 1000$ Комунальні послуги та інтернет включені. депозит 500$ 3 - Кімнатна квартира все необхідне для проживання в квартирі є. Кімната для молодої працюючої людини. Прохання щось написати про себе в приват. Адреса. 8120 Lansdowne Road.
-
Друзі, в нас з'явилися два квитки на Probass and Hardi на завтра. Якщо ви хочете потрапити, то будь ласка зробіть донат від $20 та напишіть мені. Ми розіграємо серед бажаючих. Таким чином ви допоможете зібрати гроші на турнікети та приладдя для аеророзвідки
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Pavlo Kostrytsia - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2085 з $3800🏁
-
Всім привіт! Я в Ванкувері на декілька днів, знайомих тут немає, може хтось зможе приєднатися, показати всі гарні місця, або дати пораду що робити, буду вдячний !
-
Всім привіт. Хтось може скинути адресу проходження медогляду на роботу?
-
Декілька соток підійме
-
Яку роботу, чувак на пару днів приїхав
-
Знайти роботу. Часу не буде
-
Зроблю те ж саме за півціни
-
Можеш зганяти на Saint Mark's Summit, заодно розкажеш чи сніг там розтанув вже
-
Я приїхав відпочивати 🤣
-
Був там вчора, сніг ще є
-
Нє, ну тоді лишається тікі сотку підіймати
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Dina Farba - $20 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻🌻🌻🌻] Зібрано $2105 з $3800🏁
16 Jan 2023, 06:08
17573/37333
30 minutes ago