Український чат Ванкуверу
-
Взагалі ні
-
750 за таку халупку. Ще й дійсно жити з рандомною людиною буквально під вухом
-
все що не написано «заборонено» то дозволено. А не навпаки)
-
Але не знаю який лох на таке поведеться
-
Ну не значить що саблет можна робити, якщо про нього не вказано в договорі. Якби було вказано, що можна. То інша справа
-
а що як він вже підписав?) перечитав договір а там про суборенду нічого не сказано, і понеслось)) А лендлорд може і не думав що комусь в голову прийде ще когось підсилити 😆
-
Ну бо за 750 так жити нема сенсу, легше ж докласти ті нещасні 100 баксів, і не засипати під чиєсь сопіння поруч. А за 375, чи хоча б 500-600 то ще логічно)
-
750 за те аби жити щн з кимось поруч, особливо там дійсно мало місця. Це шось теж ціна з неба взята
-
Ну ти знаєш ази, і ти лендлорд) Ти здав мені кімнату, я перездав її) На що ти будеш спиратися в суді, намагаючись довести що я не мав права її здати комусь ще?)
-
Бідного того тіпа вже встигли похуїсосити. Мені чомусь навпаки за нього трохи сумно, не від хорошого життя людина поїхала із України щоб тепер із якимось рандомом в одній кімнаті жити
-
Простий приклад вам приведу. У вас на work чи study permit. Під conditions пише що можна а що ні. Там не пише лише unless authorized, prohibited from attending any EI
-
Пацани, розслабтесь і лягайте спати, чи не похуй, шо там у тому договорі)
-
Аби знати ази, не треба ним бути
-
а ви юрист?😆
-
А ну я зрозумів логіку. З такою точно не в юристи вам
-
В любому випадку ленлорд має бути сповіщений про те, що ви збираєтесь робити з його місцем. Вам надали дозвіл там жити. Дозвіл на саблет це абсолютно інша графа
-
Це так не працює. Можна придумати купу всього що заборонено бо не дозволено в договорі.
-
ну і програєш суд😂😂😂 понесеш збитки 😂 Все що не прописано чорним по білому трактується на користь орендаря, особливо в Канаді))))
-
Так тут навпаки закон тенанта захищає добре
-
Юридичні договори мають чітко спиратися на певно прописані пункти в ньому. Ви не володієте місцем, ви знімаєте. Існують закони, які не будуть прописані ні в якому договорі. Які будуть захищати лендлорда. Якщо ви без його відома будете щось робити з місцем, яке знімаєте. Закон на вашій стороні ніколи не буде
16 Jan 2023, 06:08
18152/37615
38 minutes ago