Український чат Ванкуверу
-
тут між рядами не їздять? )
-
Там головне щоб в пробці не сидіти. Останній раз півтори години тянувся
-
www.facebook.com/marketplace/item/753632769755892/?ref=search&referral_code=null&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3Abf8f9a95-a146-423a-9a98-66832b56c286 непогана пропозиція, як на мене )
-
Треба чоловічий клюб відкривати
-
не викупаю, то рожеве повинно бути чи ні? )
-
Підкажіть будь ласка, якщо на мою канадську карту скинуть гроші з України, вони не підпадають під оподаткування?
-
70к пробігу за таку ціну. Цеж скарб.
-
Там ще сотню наїздити і хонда буде клєпати статті про цей мотоцикл і бесплатно масло заливати. Не знаю, моя марка драндулєта на 70к, ще не бачив такого
-
Привіт. Хтось ходив до стоматолога у Ванкувері ? які враження стосовно якості?
-
ну як на мене то ні, але може я щось в місцевому ринку не шарю )
-
Ну бо то корейці. Мої макаронникі стільки не живуть. Ними любуються 🤌
-
ну для вифера 70к то ніщо, я на своїй корейський чекушці накатав 50+ без жодних поломок, тільки розхідники міняв та те що після падінь відпадало )
-
💛 Триває збір на турнікети та обладнання для аеророзвідки💙 Нещодавно задонатили: Glib Khotyaintsev - $50 [⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️⛑️🌻] Зібрано $3310 з $3800🏁
-
Доброго дня! Чи хтось виготовляє вареники/сирники/голубці на замовлення? Або має контакт когось з наших❤️
-
Добрий вечір, потрібна налогова консультація, тяжкий кейс, напишіть будь-ласка контакти того, хто може допомогти в особисті, дякую
-
Перше, не впевнений чи це того варте. Особисто я і всіх кого я знаю падлбордити навчалися самостійно. Там нема нічого складного можна подивитися пару відео на ютубі. А ціна буде як пів падлборда. Ну і по суті. Знаю цих www.squamishwatersports.com/paddle/stand-up-paddleboard-sup/ Плюси - Гарні люди. У них є українці в тімі. Можуть навчити всякому. Дуже крута локація, вся краса бс. З недоліків далеко їхати. Дуже холодна вода.
-
Я б якщо чесно, подарувала сап борд, на маркетплейсі можна знайти по ціні сертифіката) ми так собі каяк купили
-
Дякую👌🏻☺️
-
Хто що робить на день Канади? Поділіться планами, хочу мати ідею куди можна буде піти 🤔
-
Але враховуючи то як їздять в Канаді, думаю він ще побігає😆 Це і плюс і мінус одночасно
16 Jan 2023, 06:08
18375/37387
about 23 hours ago