Український чат Ванкуверу
-
Я знаходив інформацію на ircc
-
Просто на біометрію точно не було обмеження
-
❗️ @RTSch00l, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Українська мова об'єднує. Російська - вбиває. В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦
-
Вітаємо у чаті Дмитро 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Nikityylka 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт! 🔅шукаю дівчину-жіночку 🔅 на допомогу з прибиранням. Локація Вест Ванкувер (15 хв пішки від Парк Роял). Дати (‼️важливо, щоб людина могла всі ці дні‼️) 9 липня (неділя) 12 липня (середа) 20 липня (четвер) 21 липня (пʼятниця) Час: 11:30 - 14:30 Питання будь ласка в особисті. (Фото для привернення уваги 🤠)
-
Всім привіт! Можливо хтось може порекомендувати куди сьогодні піти краще за все плсвяькувати ☺️
-
Ще я знаю на Burnaby mountain люди часто на Канада дей приїжджають дивитися салют чи щось таке
-
Офіційна клінінгова компанія , пропоную прибирання. Всі працівники застраховані в WCB. Оплату модно здійснювати через термінал через будь яку карту будь якої країни, так же через PayPal і e-transfer
-
Я читала , що в Ванкувері відмінили салюти
-
❗️ @ratlgard, повідомлення видалено. 🤦🏼♀️ Причина: поширення потенційно стратегічної інформації. ✊🏻 «єВорог» — новий бот від Мінцифри, яким не зможуть скористатися окупанти. Повідомляйте цю інформацію йому. 👉🏻 @evorog_bot
-
Моя улюблена тема це пояснити людині з Канади, що ти не дуже любиш салюти
-
Та я єбав, панове) цей бот видаляє всі слова про війну
-
❗️ @ratlgard, повідомлення видалено. 👮🏻♀️ Причина: поширення потенційно стратегічної інформації. ✊🏻 «єВорог» — новий бот від Мінцифри, яким не зможуть скористатися окупанти. Повідомляйте цю інформацію йому. 👉🏻 @evorog_bot