Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті XDaniil 🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Якщо я звернуся до tenancy board, то це може якось негативно повпливати на подальшу аренду житла або на отримання pr чи якось негативно відгукнутися у інших сферах?
-
на оренду з легальної точки зору це не вплине, бо будь які порушення ваших прав можуть перерости у позов до суду з вашого боку
-
📍Ванкувер Хто шукає роботу майстром манікюру /педикюру - в цьому салоні шукають майстра. Про умови, зарплату, пошук клієнтів ітд - деталі у відео.☺️ youtu.be/PbZsgFEt4SA
-
це порушення закону і серйозний злочин, ніхто не знає хто і яким чином має доступ до цієї відеофіксації, з якою метою і тд
-
все відфотографувати
-
всі чати на скріни
-
бо поки будете ходити по юристах, то вона може камери зняти, або скаже, що то ваші і вона до них не має відношення
-
ну і поліцію можна викликати для фіксації злочину
-
більше того у провінції діє єдина форма договору оренди, стандартизована, котру не можна змінювати. На вашому місці я б проконсультувався з юристом, а потім подавав би позов на цю пані. А краще колективний. Від всіх мешканців.
-
Відчуваю що так і буде. Тому що правила будинку тепер дописують ледь не щодня, у жіночки якесь психічне загострення останній тиждень і я так розумію до упора
-
І тоді вже традиційна рубрика: Пані та панове, шукаю кімнату для однієї дівчини з бюджетом близько 900$ (Благо договір на три місяці з правом перервати з попередженням за 30 днів)
-
якщо людина перейшла межу, то далі буде перти поки її не спинять
-
бо сьогодні фільтри не там, а завтра ще щось
-
навіть якщо це сильно не впливає на якість вашого життя і це не принципове питання, то краще мати все у рукаві на випадок проблем
-
Спробую вирішити цю ситуацію і все зафіксувати
-
Дуже дякую Вам за допомогу!
-
-
Взагалі я дуже вдячна всім за підтримку, це вселяє надію