Український чат Ванкуверу
-
Власне, фільтр біля плити
-
Давайте я просто покажу скріни і власне запис з камери і у вас відпадуть питання рівно як і дійсно неприйнятні звинувачення у тому, що я не робила
-
Роздам скріни в приватні 😂
-
Бот видалив ваше повідомлення, бо ви викрили таємного агента ГРУ у вигляді хазяйки вашої 🤣🤣🤣🤣
-
Власне, я і шукаю інше житло, але і мушу знати як захищатися від поплавлених, які не дають спокійно поїсти і сталкерять за відсутності власного життя
-
І така інтрига
-
І сміх і гріх
-
Зараз шахіди прилетять на ту кухню 🤣🤣🤣🤣 адміни, ви хоч налаштуйте ваш бот нормально 🤣🤣🤣🤣
-
У договорі цього немає, додатка визначеного та підписаного немає, хоча бумажки з інструкціями по кутках розвішані. Тільки фокус у тому, що вона у чаті їх доповнює на свій розсуд. І забороняє створювати чати тенантів без неї :") коротше жіночка дійсно трохи за гранню добра і зла, і я шукаю місце для переїзду. Питала порад саме для самозахисту на випадок найгіршого
-
Не розумію, як хтось може виправдовувати пряме порушення закону. Не існує ніяких правил дому, які б були вище закону країни. Всі ж хочуть жити у цивілізованому світі.
-
А власне те правило, щоб нічого не залишати у common areas, записано у договорі чи якомусь додатку до нього, чи ні? Може то вашим сусідкам щось не сподобалося, от вони і стукнули ...
-
Де заборонені камери
-
Це одне з житлових приміщень всередині дому