Український чат Ванкуверу
-
САМВИДАВ (Youtube) Брак самовпевненості та брак МакДональдза | ХОРОШИЙ ПОГАНИЙ ЗЛИЙ ПОДКАСТ №91 #хпзп #подкаст 00:00 - спортивна травма неспортивної людини; 04:42 - про поліцію суті; 08:55 - песимістичні перспективи і способи прийняти буденність; 13:05 - нове тату К. І. Трембовецького (прихований сенс); 17:24 - найщасливіші хвилини кожного дня; 18:51 - бути самовпевненим як Каньє Вест (Міша трохи переплутав і йому було не 17, а 24); 24:12 - розкриваємо справжню місію нашого подкасту; 28:27 - пошуки умов для самомотивації; 32:01 - про знецінення власних перемог; 38:53 - як навчитися переживати свої емоції; 43:02 - уроки самовпевненості від Каньє Веста; 53:01 - альтернативні варіанти самореалізації; 56:21 - як перемогти соромʼязливість; 01:03:53 - офіційне звернення до пана Рональда МакДональда (і його оточення); 01:07:38 - офіційне звернення до вас (щодо лайків і коментарів). Підписуйся на Самвидав - www.youtube.com/channel/UCRLp8x7uTQOgdC8Sz186DUg?sub_confirmation=1 Слухайте аудіоверсию ХПЗП на Apple Podcasts, Soundcloud, та на усіх інших платформах для подкастів за два дні після виходу відео. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- НАШІ СОЦ.МЕРЕЖІ: Міша Рудь: www.instagram.com/mykhailorud Костя Трембовецький: www.instagram.com/trembowiecki Самвидав: www.instagram.com/samvydav.prod
-
Не знаю) ХПЗП прикольний подкаст, це знаю)
-
Я не дивився ще, але там же мабуть висміюють його) зазвичай там база у випусках. (на випадок якщо це претензія)😂 це про хпзп
-
Вест останнім часом зовсім збожеволів і несе якусь дикість😂
-
Мені здається, залишився останній крок до стадії розповідей про нацистів на темній стороні місяця.
-
Хтось вже дивився Венздей? Як вам? Нам сподобалося 👍 Картинка, музика і актори класні. Режисура Тіма Бертона створює казкову та гротескну атмосферу та затишок. Танок в інтернеті мабуть вже усі бачили, але серіал хороший не тільки ним)
-
На нетфліксі є й українська озвучка також🇺🇦
-
Безліч дітей про нього знають та вже бачили… не думаю що він може чимось налякати Хоча, дивлячись про який вік ми говоримо)
-
WAS: Популярна історія (Youtube) Українська революція 1917-1921 рр: що треба знати. Віталій Скальський | WAS.Talks Ми продовжуємо нашу рубрику WAS.Talks. Цього разу - у форматі монологу. Історик Віталій Скальський розкаже вам про короткий, але надзвичайно насичений період, без якого наша країна точно не була б такою, як зараз. Про історію Української революції 1917-1921 років. Яку роль у революції 1917 року зіграв сніг? Куди поділися калоші Михайла Грушевського і як це вплинуло на його політичну активність? Чому Центральна Рада вирішила оголосити демобілізацію армії? Що підштовхувало до єврейських погромів у ті роки? Відповіді на ці питання - в новому випуску. Наш Patreon: www.patreon.com/was_ua Без реєстрації на Patreon Разово підтримати можна тут - pay.fondy.eu/s/HKHHGqb (Apple Pay, GooglePay) 5375 4141 3055 0204 Монобанк 4149 6293 1802 4528 Приват Крипта 0x74d05308bf7a6844b9902e989e9f7dc252800cbd (ETH) 1F94NJCKA7skPbZ61xVaWbWugEULbq2J7V (BTC) З питань рекламних інтеграцій пишіть на пошту: [email protected] Або в телеграм: t.me/m_i_t_y_a Наші подкасти: linktr.ee/was_history Наші соціальні мережі: linktr.ee/was.media