Український чат Ванкуверу
-
клас
-
одразу видно наскільки ви за "права" 🤣
-
у цьому випадку камера вже була встановлена
-
ви настільки не бажаєте знецінити проблему, що шукали хоч якусь зацепку і все одно знайшли лише одну статтю котра ясно вказує, що лише за спільною згодою можливе встановлення камери
-
якщо дівчина не давала письмову згоду на камеру, про що вона сказала, що не давала такої, то встановлення не є легальним
-
Але і в доларамі можливо є
-
В канадіан тайрс колись були
-
Я читала, згода дуже формальна може бути. За це не покарають власника. Орендар є повідомленим про камеру, тому тут криміналу ніякого не має. Але роздули цю тему про закон і все таке. Насправді все дуже просто. Дівчині краще міняти житло, бо власниця дійсно видається не адекватною за свої зауваження.
-
А який район?
-
Ніщо так вас не принижує як та бздура котру ви самі тут написали
-
Корейський супермаркет Hannam, на касі по $2., Скажіть Converter plugs.
-
Буду ригати, дякую)
-
Я сьогодні був у такому от позитивному місці)
-
Частіше викладайте фото чогось, що вам сподобалось, своїх котанів та песюків. Рекомендуйте прикольні фільми чи книги. Діліться корисною інформацією для нашого ком'юніті.
-
Всім привіт) хочу нагадати, що я не підтримую токсичний стиль та сварки в цьому чаті і хотів би, що б ми не вели себе так, щоб обов'язково хтось був ображений. До того ж у цілях цього чату прописана дружність. Тож, будь ласка, не пишіть людям з наїздом та старайтеся увійти в їх положення. Це стосується всіх і не тільки в цій ситуації. Навколо і так багато пекла, тож давайте спрощувати один одному життя і робити його приємнішим. Для цього цей чат створювався