Український чат Ванкуверу
-
Дивно. Посилання робочі.
-
Я теж не можу зайти у группу у фейсбуці
-
В деякі із груп треба вступати, та чекати поки вас приймуть. Може це і є причина
-
Так напевно не прийняли я сьогодні подавав заявку
-
Просто щоб показати, що в результаті мають відкриватися (скоріш за все через те, що вас немає в тих групах) прикріплюю скріншоти.
-
Але судячи з фідбеку, треба якесь пояснення додати, а то люди подумають, що воно не працююче
-
Та я розумію. Нажаль з цим я нічого зробити не зможу, окрім як додати пам'ятку, щоб люди знали, що треба додатися у групу, де подія розміщена
-
Подумаю як із цим впоратись. Дякую за виявлення проблеми
-
Можливо буде лінк на групу поряд
-
Загін Кіноманів (Youtube) ЧИ СПРАВДІ УКРАЇНЦІ ДИВЛЯТЬСЯ ВІДЕО рОСІЯН? За промокодом YT_KINOMAN знижка 50% при замовленні віртуального хостингу на 1, 3 або 6 місяців - r.hostiq.ua/zk-hosting Я часто задавався питанням: "Чи справді тренди YouTube відображають реальний стан справ?". Тому в цьому відео я намагаюсь розібратись чи справді українці продовжують масово дивитись росіян чи, можливо, це все великий ФЕЙК? Patreon ZK - www.patreon.com/zagin My Instagram - www.instagram.com/gordienko_vital Twitter: twitter.com/HordiienkoZK?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor Підтримати армію тут - savelife.in.ua Моя картка ПриватБанку - 4149 4993 4447 8704 Monobank - 5375411413042685 Instagram ZK - www.instagram.com/zagin_kinomaniv Telegram ZK - t.me/zagin_kinomaniv ZK Facebook - www.facebook.com/CinemaSquad Посилання на відео про які я згадував: www.youtube.com/watch?v=4IaOeVgZ-wc&t=64s www.youtube.com/watch?v=fDqBeXJ8Zx8&t=637s Розмова: www.youtube.com/@rozmova Ярема Дух про Буданова: www.youtube.com/watch?v=eIghkExuCT4&t=83s