Український чат Ванкуверу
-
Тим паче ми ще застанемо часи коли чеченці знову різатимуть русню
-
Якщо мене не було на заході, чи можу я щось зарепортити? Якщо так, чи не могли б ви трішки деталіньше пояснити будь ласка
-
Вітаємо у чаті Venera Ibragimova 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Підкажіть будь ласка або можливо є гайд, як вперше зайти у свій кабінет cra, після першої подачі податкової декларації?
-
Вітаємо у чаті Алексей 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Нові події: SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Друзі, всім привіт, хто бажає подивитися як ми знущалися та ставили на коліна вагнерів, заходьте до мене в канал! Посилання в описі мого профілю
-
Вітаємо у чаті Вова ЗСУшнік 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Відкрит набір на ранкові та вечірні групи з МАЛЮВАННЯ ОНЛАЙН 🖌️🎨 На канікулах ваша дитина не буде сумувати! Малюємо разом цілу годину, вивчаємо різні стилі та опановуємо всі можливі матеріали для творчості 🖌️🎨 Групові та індивідуальні заняття для дітей від 5 років і до.......🖌️🎨 Всю інформацію пишу в приватні повідомлення 💛💙 #малювання
-
Друзі, всім привіт, хто бажає подивитися як ми знущалися та ставили на коліна вагнерів, заходьте до мене в канал! Посилання в описі мого профілю
-
‼️Пацанюри та дівчата, пропоную вам до уваги роботу по розхитуванню російської недофедерації.‼️ Все що від вас потрібно, це ваша наполегливість, всі інструменти для заробітку ми надаємо. Крута і дуже проста схема, якої немає в жодному пабосі. Для бажаючих переходим за посиланням на бота і до праці) @democracy_team_bot Звязок 24/7 Відсоток на ЗСУ Слава Україні🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Вітаємо у чаті Democracy 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Kateryna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'