Український чат Ванкуверу
-
але сьогоднi недiля, вони вiдкритi?
-
💙Підключай передплату Мегого Максимальна + Cпорт на рік лише за 400 грн💛 💙Підключай передплату Нетфлікс Преміум на рік лише за 450 грн💛 Telegram - t.me/tvpodpiska 350+ каналів, максимум фільмів та мультиків Дивіться трансляції матчів Ліги чемпіонів, Ліги Європи та Ліги конференцій
-
📀Онлайн школа програмування📀 💻Young Coder School💻 Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ: Дитина постійно сидить у телефоні, і користі з цього не має?😢 Запишіть її на наші онлайн-заняття з програмування і не тільки! 🤩 🎮Знаходимо індивідуальний підхід до кожного учня, з нами весело та цікаво! ☝️В нас є курси на будь-який смак: від курсу з фото редактору та відеомонтажу до створення додатків та ігр(Java, Python🤓). А також є мега цікавий курс 3D моделювання і це далеко не все😊 😌Давайте разом почнемо проводити час з користю😊 Пишіть мені "ЦІКАВО" і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ У ПОДАРУНОК🎁
-
Всім добрий день! Здається з 01 серпня красива видова (вид з усіх кімнат на затоку океану та на гори) 2bd + 2 bath (1 парковка + кімната для зберігання) Без меблів. Включено: кондиціонер, камін, пральна та сушильна машини плюс вся кухонна техніка Площа квартири 100 кв. Кімната для проведення урочистостей, кінотеатр, басейн, сауна, тренажерний, кімната для настілок. Локація: Port Moody (5 хв ходьби від станції метро), в пішій доступності: магазини, кафе, пошта, школа, лікарня, пляж та маршрути для хайкінгу. Дуже хороші господарі та сусіди. Вартість: 3250 на місяць (включено все крім світла) Додаткові питання, будь ласка, в личку.
-
Вітаємо у чаті Bogdan 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Все добре у тебе?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, я отримую hardship assistance але нещодавно отримала пропозицію-контракт на два тижні сумарно десь 35 годин роботи. Чи втрачу я допомогу на зовсім без права поновити її у наступному місяці коли роботи вже не буде?
-
Привіт, так сталось що за рік життя , у Ванкувері я ще не обійшов всі цікаві мені парки та інші визначні місця. Тому, якщо у вас є бажання подивитись на всі ці місця з кавою, цікавою розмовою чи вінішком - дайте мені знак😏
-
Ukrainian hardship assistance це допомога - виплати від уряду британської Колумбії протягом року приблизно 935$ на людину
-
Ну це звісно, як прижме то що поробиш. Просто у нас люди іноді за пару халявних сотень жабу задушать, а потім бідкатись будуть, що не дали пі ар
-
Може і може, але без роботи піару не буде, а поки шукаєш роботу треба орендувати житло, тож піар мене хвилювати буде трошки пізніше
-
Це може негативно вплинути на отримання pr
-
Багато людей писали про це. Що Канада негативно сприймає низьку трудову ліквідність і офіційно це не вказано у балах, але є фактором, котрий враховує офіцер.