Український чат Ванкуверу
-
Все добре у тебе?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, я отримую hardship assistance але нещодавно отримала пропозицію-контракт на два тижні сумарно десь 35 годин роботи. Чи втрачу я допомогу на зовсім без права поновити її у наступному місяці коли роботи вже не буде?
-
Привіт, так сталось що за рік життя , у Ванкувері я ще не обійшов всі цікаві мені парки та інші визначні місця. Тому, якщо у вас є бажання подивитись на всі ці місця з кавою, цікавою розмовою чи вінішком - дайте мені знак😏
-
Ukrainian hardship assistance це допомога - виплати від уряду британської Колумбії протягом року приблизно 935$ на людину
-
Ну це звісно, як прижме то що поробиш. Просто у нас люди іноді за пару халявних сотень жабу задушать, а потім бідкатись будуть, що не дали пі ар
-
Може і може, але без роботи піару не буде, а поки шукаєш роботу треба орендувати житло, тож піар мене хвилювати буде трошки пізніше
-
Це може негативно вплинути на отримання pr
-
Багато людей писали про це. Що Канада негативно сприймає низьку трудову ліквідність і офіційно це не вказано у балах, але є фактором, котрий враховує офіцер.
-
Це авжеж, але чи можна це розглядати як саппорт взагалі в історії твого перебування в Канаді чи все ж таки коли ти подаєшся на піар одночасно з отриманням допомоги
-
Ось цитата про вплив виплат на pr
-
First approval letter PR: CURRENT FINANCIAL INFORMATION Provide a copy of a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you are supporting yourself financially. You must provide evidence that you are not in receipt of social assistance or welfare benefits, either directly or indirectly. Your application for permanent residence could be refused if you are not self-supporting.