Український чат Ванкуверу
-
Ось цитата про вплив виплат на pr
-
First approval letter PR: CURRENT FINANCIAL INFORMATION Provide a copy of a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you are supporting yourself financially. You must provide evidence that you are not in receipt of social assistance or welfare benefits, either directly or indirectly. Your application for permanent residence could be refused if you are not self-supporting.
-
Я прийму це до уваги, дякую. Але все ж таки питання саме про вплив короткої роботи нижче мінімуму навіть для парт-тайму, але офіційної, на виплату допомоги. Тож якщо хтось зтикався з цим - поділіться будь ласка інформацією :)
-
Власне, на піар подаються через рік праці. Ну а історію я вже не зміню
-
Типу з чистого листа
-
Все одно треба буде показати дохід за час у Канаді. Не вийде так що сьогодні ти допомогу перестав отримувати і пішов на піар одразу
-
Та те саме. Я намагаюся намалювати досвід для резюме, і виходить що результат цього досвіду буде разовий і однаково дорівнювати цим 900 баксам якщо пощастить. Коротше десь тут жарт про два стула
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vCb1LhnG14uj14cz8WuhXXWZQgaRLNd3WFe7socR4KRFrqZi5mk8PttqkSWCdAq9l&id=100094399545895&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f
-
Доброго вечора, ми з України! Любі українці, давайте знайомитися. Мене звати Венера Ібрагімова, я українська актриса, режисер, засновниця, директор-художній керівник Театру Драми та Ляльок «Саламандра». Прилетіла з родиною до Ванкуверу 21-го лютого 2023 року, а 21-го липня вже буде 5-ть місяців життя в новій країні. Перший період адаптації пройдено, тож тепер моя душа просить і інші українці яких я знаю, теж мене просять, повернутися до свого покликання. Я повертаюся. Українському театру бути завжди і всюди і у Ванкувері також! На даний момент наш театр готує до випуску дві прем’єри: вистава для дітей «КОЛОБОК» і вистава для сімейного перегляду «ВІДЬМА». І це тільки початок, далі буде. А от для того, щоб було далі, нам дуже потрібні творчі люди. Якщо Ви любите театр, мистецтво і бажаєте ділитися своїм талантом, допомагати зберігати та передавати нашим дітям знання і культуру українського народу, долучайтеся до нас. Пишіть мені в особисті повідомлення. Посилання на сторінку театру www.facebook.com/profile.php?id=100094399545895&mibextid=ZbWKwL До зустрічі! З любов’ю, Ваша Венера. 💙💛🇺🇦💛💙