Український чат Ванкуверу
-
Я прийму це до уваги, дякую. Але все ж таки питання саме про вплив короткої роботи нижче мінімуму навіть для парт-тайму, але офіційної, на виплату допомоги. Тож якщо хтось зтикався з цим - поділіться будь ласка інформацією :)
-
Власне, на піар подаються через рік праці. Ну а історію я вже не зміню
-
Типу з чистого листа
-
Все одно треба буде показати дохід за час у Канаді. Не вийде так що сьогодні ти допомогу перестав отримувати і пішов на піар одразу
-
Та те саме. Я намагаюся намалювати досвід для резюме, і виходить що результат цього досвіду буде разовий і однаково дорівнювати цим 900 баксам якщо пощастить. Коротше десь тут жарт про два стула
-
m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0vCb1LhnG14uj14cz8WuhXXWZQgaRLNd3WFe7socR4KRFrqZi5mk8PttqkSWCdAq9l&id=100094399545895&sfnsn=mo&mibextid=RUbZ1f
-
Доброго вечора, ми з України! Любі українці, давайте знайомитися. Мене звати Венера Ібрагімова, я українська актриса, режисер, засновниця, директор-художній керівник Театру Драми та Ляльок «Саламандра». Прилетіла з родиною до Ванкуверу 21-го лютого 2023 року, а 21-го липня вже буде 5-ть місяців життя в новій країні. Перший період адаптації пройдено, тож тепер моя душа просить і інші українці яких я знаю, теж мене просять, повернутися до свого покликання. Я повертаюся. Українському театру бути завжди і всюди і у Ванкувері також! На даний момент наш театр готує до випуску дві прем’єри: вистава для дітей «КОЛОБОК» і вистава для сімейного перегляду «ВІДЬМА». І це тільки початок, далі буде. А от для того, щоб було далі, нам дуже потрібні творчі люди. Якщо Ви любите театр, мистецтво і бажаєте ділитися своїм талантом, допомагати зберігати та передавати нашим дітям знання і культуру українського народу, долучайтеся до нас. Пишіть мені в особисті повідомлення. Посилання на сторінку театру www.facebook.com/profile.php?id=100094399545895&mibextid=ZbWKwL До зустрічі! З любов’ю, Ваша Венера. 💙💛🇺🇦💛💙
-
Так, дохід офіційний тому я повідомлю про нього у місячному репорті. Мене тільки цікавить чи кенсельнуть за це на зовсім, чи просто позбавлять допомоги на цей конкретний місяць