Український чат Ванкуверу
-
Це нічні тваринки, можливо їм звук подобається коли вони там лазять по даху. Найкраще буде обмотати металічними щитами сакуру, щоб вони не могли вилізти на дах.
-
Та я вже напрям роботи змінила два рази з того часу🤣🤣🤣
-
Вітаємо у чаті Anton 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
www.instagram.com/reel/CukKhfspEDL/?igshid=ZmZiYTY5ZDNhOA==
-
Омайгад
-
Запросили на інтервʼю, але мене вже в Манітобу не заманиш 🤣
-
Всім привіт . Будь ласка, кому не важко , напишіть у коментарях Dexter, дякую 🙏
-
Вітаємо у чаті 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧🎧🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Sky Pilot scramble дата: 15 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Motanka Doll Charity Workshop дата: 23 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Всім привіт, шукаю роботу в місті Ванкувер. В Україні працював менеджером з продажу; дорожнім робітником; виготовляв двері (ручна робота з багатьма видами електричного інструмента). У Польщі два роки працював на двох заводах з виготовлення амортизаторів до машин; охолоджувальних систем. Англійська мова низького рівня, польська високого. Якщо хтось може запропонувати чи підказати де знайти постійну роботу буду дуже вдячний ( від короткочасної також не відмовлюся )