Український чат Ванкуверу
-
Привітик!💸 Хочеш спробувати фріланс? Я Валерія і твій майбутній куратор! Як же заробляти?😳 Все дуже просто! ти купляєш в мене курс з 7ми телегарм каналів і перепродаєш як я! Чому ти просто зобов‘язана/ний це спробувати? 1. Швидкий та легкий дохід 2. Вільний графік роботи 3. Задоволення від легкого приходу грошей 4. Здійснення твоїх матеріальних бажань Яка ж гарантія? Гарантією є ти сам/а, в залежності від твоєї працьовистості буде варіюватися твій дохід! тому працюй, бджілко🐝💛 Також я як твій куратор буду тобі допомагати в будь-яких питаннях, ти завжди можеш звернутись за допомогою😊 Ціна : 90 грн💛
-
Вітаємо у чаті лерко 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Випробовуть терпіння😂
-
Це колись потім, зараз не до 3д
-
Вітаємо у чаті Michael 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Pavlo 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Kalin2911 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня. Мене звати Анна я з України у Канаді 5 місяців, шукаю роботу в швейній промисловісті маю гарний стаж за плечима працювала на різних швейних машинах: пряма строчка, оверлог, розпошивальна, ґудзиків та петельна, а також на флетлоці. Якщо хтось знає де можна запитати, буду вдячна. Про себе мені 36, англійська слабка
-
Вітаємо у чаті Julia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Дякую
-
www.eventbrite.ca/e/sunset-yoga-class-david-lam-park-vancouver-tickets-674017403197?aff=ebdssbdestsearch&keep_tld=1 Друзі, робимо йогу де всі гроші від квитків підуть на ЗСУ! Запрошую долучатись всі хто любить почувати себе добре і слідкує за своїм здоров'ям або просто кому таке цікаве!) У нас буде відведений час для знайомств і спілкування. Якщо ви спеціаліст, то розцінюйте це як можливість для нетворкінгу. Візьміть свої візитки:) Йога інструктор - Анастасія (www.facebook.com/anastasiia.burik), професіонал і спеціаліст своєї справи, яка підбирає программу яка включає любі рівні! Також можно задонатити на ЗСУ якщо не можете прийти особисто. Після івенту всім хто купить квитки або задонатить буде звіт що і куда пійшло на донати (50% піде у великі фонди, 50% на особисті контакти підрозділів). Всім дякую! Слава Україні!
-
Вітаємо у чаті Iryna 📧 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'