Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 📍2 хв від метро Бурквітлам. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @yuliia_nails_van На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍2 minutes from Burquitlam metro station. To contact and view my works, visit my Instagram page @yuliia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝
-
Маю столик з котрого донька виросла, віддам безкоштовно, район Kitsilano Beach, буду тут до 4тої сьогодні, а також завтра з 8мої до 4тої
-
Хто знає, чи є в Києві Ігрові автомати де можна виграти телефон,колонки,навушники,смарт-годинники, щоб було не в глуші, а десь на хрещатику чи на оболоні
-
Зрозуміло, дякую!
-
В Київській області
-
Зараз ні
-
Вітаємо у чаті Oleksandra 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Шукаєте розробника телеграм ботів? Ми - ваше рішення! Наша команда займається розробкою телеграм ботів для різних потреб. Що ми пропонуємо: Повна розробка бота з нуля. Ми створимо бота відповідно до вашого технічного завдання, з урахуванням всіх ваших вимог і побажань. Інтеграція різноманітних функцій. Ми можемо додати до вашого бота функції, такі як автоматичні відповіді, генерація звітів, керування підписниками, анкети, опитування та багато іншого. Дизайн інтерфейсу користувача. Ми створимо приємний та зручний інтерфейс користувача для взаємодії з вашим ботом, що допоможе покращити користувацький досвід. Технічна підтримка. Ми надамо вам послуги технічної підтримки, включаючи налаштування, оновлення та виправлення помилок. Захист даних. Ми дбаємо про конфіденційність даних користувачів і забезпечуємо відповідний рівень захисту даних у вашому телеграм боті. Не втрачайте можливості взаємодії з вашими клієнтами або користувачами за допомогою телеграм бота! Звертайтеся до нас зараз, і ми
-
Вітаємо у чаті боевой таракан 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Sky Pilot scramble дата: 15 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Motanka Doll Charity Workshop дата: 23 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
пхпххп, та ми все вмієм 😉
-
Щоправда мовний бот не моїх рук справа)
-
А я от ботів для цього чату сам писав. Хочу медальку
-
якщо що звертайся)
-
Вітаємо у чаті Alexandra 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Пам’ятаєте, взимку перед показом у Ванкувері «Життя на межі», режисер Павло Пелешок через Zoom презентував фільм. Він тоді розсказував, що Британська Колумбія - одна з його мрій. Коли вони із хлопцями сиділи в окопах, гортали фотографії із зображенням природи ВС і уявляли, як вони туди приїдуть. І от мрії здійснюються. Відбудеться ще один показ «Жития на межі». Показ і не тільки. Павло приїде представити фільм, а також відповість на ваші питання після перегляду. Перед показом відбудеться презентація фоторобіт Євгена Малолєтки лауреата Пуліцерівської премії (2023) в номінації за служіння суспільству (Pulitzer Prize for Public Service), переможця 2023 року у World Press Photo of the Year. Євген поговорить з нами по zoom. Ми запрошуємо усіх, хто хотів би показати правду про нас канадським друзям. Долучитися до актуалізації українського питання - звіть друзів, запрошуйте знайомих. Це для них, щоб показати, що у нас. Хто був на показі взимку залишіть відгук, будь ласка. Квитки тут. Кількість обмежена, будемо запрошувати багато гостей. Якщо маєте ідеї, кого з лідерів думок можна долучити, просимо, поділіться, будь ласка.