Український чат Ванкуверу
-
А ще планую, і навчаюсь щоб себе у сфері розробки ігр спробувати, для порівняння, де краще) з урахуванням популярності та обʼємів ігровою сфери, теж навряд щось піде не так)
-
Compositing artist, вже працюю рік над фільмами зі штатів, а коли 40% Голівуду робить Ванкувер, то бетон мабудь якось самі ) та і по факту, я ж не поїхав в Канаду, і не горбачусь з вами, а в офісі кіношки роблю, мабудь шляхи все ж таки в нас різні )
-
Ну так, це інше
-
я поки охуєваю з доступу русні до наших розвідданих у планшетівському софті
-
Так, це я розумію, і не казав що хочу жити у центрі, просто хочу бачити його по бажанню , насолоджуватись зі сторони) а про заробіток, 80к це мабудь же не на бітоні, тому вже добре))
-
я трохи провтикав, шо там?
-
У більшості компаній перше інтерв’ю з HR по мобільному телефону А ще ти заповнюєш 100500 різних форм, де буде видно, що ти не з Cockнади та автоматично відсієшся
-
ну я з окупованих, а не з Києва, тому мені особливо вибирати не довелось
-
Так нащо туди їхати, якщо наперед не знайшов куди влаштуватись) усі просто люблять бетон, чи що?)
-
Можна мені з Херобріном, але безкоштовно..
-
це навіть не погроза, я б і бетон місив
-
Ну «з грошима» це якщо в тебе зп від 160к, це так сума на мою думку з якої починається не нудно. Просто комфортно коли не озираєшся на ціни в супермаркеті це десь із 80к починається. Так шо дивись сам, але реально в самому Ванкувері нема що ловити особливо якщо можеш працювати з дому. Краще вже якесь живописне містечко та норм машина. Тут не так як в Україні де в центрі весь двіж. Тут в даунтауні тількі бомжи, грязюка та офіси. Ну це моя опінія звісно, не претендую на істину
-
Ахаха, чувак, я три роки у ігровій індустрії, художник, у Канаді всі будуть місити бетон
-
Ти про фотки? Чи про реальні звіти з документацією&чеками з цінами
-
Чого я бачу регулярно?)