Український чат Ванкуверу
-
Можна мені з Херобріном, але безкоштовно..
-
це навіть не погроза, я б і бетон місив
-
Ну «з грошима» це якщо в тебе зп від 160к, це так сума на мою думку з якої починається не нудно. Просто комфортно коли не озираєшся на ціни в супермаркеті це десь із 80к починається. Так шо дивись сам, але реально в самому Ванкувері нема що ловити особливо якщо можеш працювати з дому. Краще вже якесь живописне містечко та норм машина. Тут не так як в Україні де в центрі весь двіж. Тут в даунтауні тількі бомжи, грязюка та офіси. Ну це моя опінія звісно, не претендую на істину
-
Ахаха, чувак, я три роки у ігровій індустрії, художник, у Канаді всі будуть місити бетон
-
Ти про фотки? Чи про реальні звіти з документацією&чеками з цінами
-
Чого я бачу регулярно?)
-
стосовно зборів, то я не довіряю особливо нікому, великим фондам точно, якщо є можливість донатити, то краще донатити прямо на підрозділ там завжди на щось треба, фізрозчин, тачки, теплаки і тд, думаю у всіх є родичі, колеги, знайомі, котрі служать, тому краще напряму
-
Але шукав
-
Ніколи не бачив
-
Я з Луганської обл, але виїхав у 2015 до Харкова , тепер в Києві
-
Як мінімум жодних звітів ніколи не було, а причини задуматись є
-
Далеко не все + неповні. Є інформація скільки є зараз у фонді?
-
тому так, це все мутна хуйня, але не завжди це на зло йде
-
пам'ятаю так дівчинку волонтерку збила машина і їй так змогли відпиляти грошей на операцію
-
я колись працював у волонтерській організації, котра отримувала гранти з сша, так от там іноді одні і ті самі прінтери по тричі переписували на різні закупівлі, щоб зекономити гроші і витратити на якусь благодійність. Якби прижали б, то сказали б що спиздили.