Український чат Ванкуверу
-
Далеко не все + неповні. Є інформація скільки є зараз у фонді?
-
тому так, це все мутна хуйня, але не завжди це на зло йде
-
пам'ятаю так дівчинку волонтерку збила машина і їй так змогли відпиляти грошей на операцію
-
я колись працював у волонтерській організації, котра отримувала гранти з сша, так от там іноді одні і ті самі прінтери по тричі переписували на різні закупівлі, щоб зекономити гроші і витратити на якусь благодійність. Якби прижали б, то сказали б що спиздили.
-
Типу в мене є друзі, в різних підрозділах, до них привозять регулярно
-
Ну, я не думаю, що Притула і Лачен пиздять гроші, прям от пиздять, я думаю, що людям іноді краще не знати на що вони йдуть, ну і так іноді про них відзвітувати важко, бо можуть у ГУРі попросити на щось. Тому не слід прям зраду розводити. Мене більше турбує що там це все повільно йде, а тут раз і на картку. Знаєш, що уже все пішло на діло.
-
Дрони і пікапи з раціями, від різних великих фондів
-
Тут я згоден
-
Та багато чого, але як писав притула, а чого тільки пуки в інтернеті, ідіть і наєбаште депутатам, чого тільки на словах всі такі вумні) ось повний коментар
-
всі ми тилові залупи, котрі живуть, а не сидять у окопах, тому зраду шукати немає сенсу, її завжди більше ніж ми навіть знаємо, краще робити все що можеш, сподіваючись на краще і підтримуючи людей, ніж ніхуя не робити
-
якби я залишився на донбасі, то мене б вже собаки доїдали, можливість потрапити до Канади це заслуга не моя, а героїзму людей, котрі боронять державу, нажаль зараз немає можливості донатити максимально, але ніякі гроші не компенсують людям втрачені життя і той подвиг, котрим вони вибороли нам життя
-
Деякі урни можуть коштувати й більше, без рофлу
-
Та геть не до слова. Це окрема тема з йобаними депутатами
-
А це я до слова
-
А як це відноситься до притули та лачена? 🤦♂️