Український чат Ванкуверу
-
Закрив, але чшшш Не пали в Інтернет баталії цій
-
Мені стільки ж років скільки тобі
-
Доначу, а також купував особисто теж, коли ще мав змогу відправляти дешево
-
Вже на хуйню перейшов… тоді в тебе була можливість в Канаду потрапити, в мене ні, ти вже дорослий, я був ні, ти виїхав напряму, а я через рашу 542:1
-
У сенсу як я плачу податки в Україні? ЄСВ - 30$ ЄП - 5%
-
Що ти верзеш?) Як ми платиш податок Україні, у Канаді, як ти кошти витрачаєш в Україні, з Канади? Як ти допомагаєш військовим? Я от збираю, купую і відправляю потрібні їм речі, а ти?)
-
Пацани, на тлі того, що ми не в окопах все що ми робимо, то крапля в морі. Потрібна крапля, але все ж крапля. Хто, де і як, то не важливо, бо лише служба у армії це дія, все інше це супровід. Тому мірятись хто з вас більша крапля то таке. Чисто мірятись у кого більше віртуальний хуй.
-
Взагалі зараз робочі години. Чому в чаті сидимо, а не працюємо?
-
Не воз принімай в сер йоз
-
Да, чув що там було
-
Та ну реально, це вже занадто. Навіть якоїсь додаткової інформації не несе. Ясно, що одні впевнені, що Притула і Ко краде, і доволі агресивно насаджують цю думку, але й така опозиція теж не є конструктивом, бо перейшла вже в якісь нездорові "ти лох, ні ти лох"
-
Я доначу притулі, програв ти 😂
-
А я тікток не знімав розійською пів року тому, та взагалі ніколи не знімав
-
я з Харцизька (це тил), по суті у Донецькій області, але вчився у Горлівці (14-15) там довелось талого снігу попити і у ванній поспати накрившись полицями
-
така робота у людей
-
* теперішні та наступні теж
-
як і всі попередні президенти