Український чат Ванкуверу
-
я про пересічних вестернів
-
вони думають, що то не їх війна, але ото буде для них сюрприз коли вони зрозуміють, що це глобальна війна цивілізаційна
-
у той час коли українці гинуть тисячами
-
Тому дорікати українцям, що вони недостатньо вдячні це хуйово, бо вдячні повинні бути люди, діти котрих не пиздують воювати на фронт
-
так шо хай теж викупають про те, чиї там інтереси
-
припинять допомагати - русня нас заборе, але наступного разу воюватимуть вони вже і руснею і українцями, котрі перетворять росію на нездоланну силу, як це завжди і було
-
куди Уоллеса не подякували я не знаю, але правильно люди зробили, що його трохи приземлили, бо міністр тилового складу країни, котра останній раз воювала за острів біля Аргентини не вартий і нігтя діда з Волині, котрий єбашиця з руснею під Бахмутом
-
тим часом у Зеленського весь твітер і звернення у подяках щоденно
-
тому за язика його ніхто не тягнув
-
про що він не просто подумав, а двічі дав коментар на бі бі сі
-
Уоллес дав коментар, що українці недостатньо вдячні і що під час візитів до Києва йому замість цілунків у сразу видавали списки техніки котра потрібна, що його дуже обурило
-
при цьому і політики західні, котрі розуміють у чому суть війни не мають сміливості і бажання забороти русню до кінця, бо живуть у своєму рожевому світі політики за лаштунками, пропихуючи якісь договорняки і схематози
-
мене часто вхарює наскільки люди на заході не викупають, наскільки їм поєбать і наскільки вони не розуміють, що доля їх дітей і онуків зараз лежить на плечах українців, живуть своє краще життя на чужій крові і при цьому на мапі не знайдуть де ми є. Тому таким ідіотам легко згодувати русняву пропаганду про "не наша війна" і відмивання грошей на війні
-
ми без хаймарсів і патріотів вже б воду з дніпра тазіками носили
-
НАТО це доступ до технологій
-
Ці спірна думка. Навіщо тоді Україні в НАТО якщо цей альянс не захищає від рососіі? На болотах ще є дуже багато де вести війни, аніж йти до ядерної загибелі у війні з НАТО.
-
вони сильніші за нас і без підтримки нам не обійтись