Український чат Ванкуверу
-
Єбать на спонсорував мабудь...
-
Ну тільки спонсорував країну яка вчинила мордор на Донбасі 6 років
-
Я можу спокійно говорити про свій досвід тому що знаю, що нічим перед Україною не завинив
-
Ви такі цікаві) Я міг би це навіть не згадати і не розказувати якби мені що було приховувати. Тому ідіть нахуй. На пару) Порошенко підар тому що здав Донбас разом з його жителями русні і замість віри у майбутнє люди отримали вічний мордор, моя тітка була вчителькою української мови і літератури, а родом ми з Сумщини і говоримо у сім'ї українською всі. При цьом задоджили русняві паспорти легко і додому не соромно приїхати. На окупованих люди не вибирали окупацію, а її нав'язали і коли сивочолий уйобок здав людей, то вони виживали. Хто там у нас керував обміном полонених при Порошенко? Медведчук? Оце так гетьман.
-
Хто скаже хоч одну образу далі (не милу), той буде забанений
-
Та тут багато людей з Донеччини і Криму.
-
Та тут клоун і клоунесса, зара нападуть, що ти жив на окупованій
-
Якщо шо, мій чоловік теж с Криму 🫣
-
Ну це цікава тема про те як люди, котрим похуй було на Донбас 9 років тепер вчать людей, котрі жили як їм треба було виживати, коли президент країни твій дім просто віддає під окупацію, а з фінансових можливостей у тебе тільки життя під мостом.
-
Наїхали на чела, сміливі пізда, хто не був в окупації. Чого не приїхали допомагати?
-
Ви своєю бійкою іншим заважаєте насолоджуватися сонечком
-
Не треба, хлопці поб’ються, а потім підуть разом в бар