Український чат Ванкуверу
-
при цьому на кордоні видно було, що я не виїздив з України, і я пояснював що їду з окупованих
-
руснява пропаганда розганяла про те що в Україні жителів донбасу ненавидять, а я приїздив додому на малу батьківщину і жодного разу на мене ніхто не глянув косо, всі перевірки проходив, коли подовжував дію доків
-
заєбав цей бот
-
я міг би взяти руснявого паспорта багато разів і багато разів це могло спростити моє життя, але я цього не зробив, бо знав наскільки це для мене важливо. Багато кого росія зламала за ці роки, фізично і морально і якщо хтось думає, що життя у окупації це добровільна справа і всі там зрадники, то потім після війни вас чекають історії тисяч закатованих людей, котрих вбили за їх позицію
-
у мене пів класу, більшість знайомих, людей, котрі мене оточували по життю стали колаборантами, класний керівник у котрого висів портрет Бандери тепер працює на окупантів
-
а спробуй пронеси те українство через окупацію, необхідність виживання, смерті рідних
-
Зрадойоби
-
та як глянути так ми вже перемогли, при цьому тричі і ще минулого року.
-
А шо поганого в телемарафоні???
-
Починаючи з вбивств у Криму на початку окупації. Аби було бажання цікавитись
-
ага, відомі, звісно, прями ефіри мабуть у телемарафоні
-
Історії про вбитих і закатованих на окупованих територіях і зараз відомі.
-
мене за моє українство виключили з інституту бо я піднімав забрало проти окупаційного керівництва, котре винищувало студентів, тупо злили в унітаз і сказали, що хохлам там не місце