Український чат Ванкуверу
-
тому статистика це хуйня котру можна зробити таким чином, щоб вона будь які політичні питання закрила
-
данні 57 чоловіків були пацієнтами лікарні статистика лікарня надала послуги 57 пацієнтам Висновок Потрібно збільшити витрати на штат лікарні ... додаткові данні 27 з 57 пацієнтів прибули у морг через смерть від ковіду...і це змінює статистику кардинально
-
Це у совку хіба. Статистика доволі точна наука. Така хуйня про зарплату спростовується на ізі хочаб за допомоги normal distribution. До чого ти мені це доказуєш? Я ж просто спросив чи є в тебе данні за кількість випадків насилля кількість випадків самооборони та кількість судових справ, це ж дуже простий кейс, тут не треба складної статистики. Ти почав щось доказувати шо статистика не працює і уводити розмову в інше русло 🤷♂️
-
я нікуди нічого не веду, поліція не має тут достатнього фінансування для боротьби з картелями, частина поліції корумпована, як і люди котрі повинні боротись з картелями на вищому рівні. Статистика он вся на вулицях міста пускає по вені. Міська влада урізає фінансування поліції, декриміналізуючи наркотрафік та виключаючи його учасників з соціуму шляхом люмпенізації. Про яку боротьбу з накротрафіком може йти мова. Всі були у ворк бі сі, чи мали досвід зі структурами влади, бюрократія без жодного результату з метою отримати бенефіти соцальні і з'єбати на пенсію куди подалі
-
і це не "відстала" країна третього світу, а реально досить розвинена країна
-
не потрібно ідеалізувати систему, котра має вади, треба адекватно оцінювати її сильні сторони і слабкі
-
особливо якщо ти не громадянин
-
я сказав, що у ситуації нападу ти не є жертвою нападу, ти є рівною стороною фізичного конфлікту і закон не на твоїй стороні, бо ти з його точки зору такий самий учасник конфлікту. Про посадять нічого не було, але проблем це може принести.
-
всі все знають і все працює, бо потрібні раби
-
на будівництві купа нелегалів, всі про це знають, завезені вони часто з мексики, їх можна біля будівництва шманати пачками на доки, трясти фірми, робити рейди, і де це все?
-
От знову якісь висновки. Ти юрист який знається на канадському праві? Чи хочаб в тебе є статистика по подібним справам тут? Звідки взагалі ти взяв шо якщо на мене нападуть то я буду стороною конфлікту? Тут доречі нападом може вважатись навіть якщо ти мені крикнеш щось типу «я тобі зараз єбальник розвалю», це вже вербал асалт.
-
але якщо треба це пояснювати то сорі
-
це метафора
-
мені не треба бути шефкухарем, щоб сказати, що борщ хуйовий на смак
-
і так далі