Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Lana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Olga 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю) в мене питаннячко Я тут намагаюсь відправити свій introduce а його видаляє Що може бути з ним не так?)
-
так, звичайно) зараза надішлю
-
Шукаю румейтерку в одномістну кімнату за 800$ Richmond park road 8290.
-
Привіт) можливо бот чомусь порахував, що щось там не так. Зможете мені текс відправити?
-
В приватні
-
а звідки ти переїхала і як давно?)
-
Привіт, розумію тебе стосовно прохолодного літа 😅 після Азії, у мене також, дуже дивне відчуття))
-
Доречі щодо дрону. Тут з цим суворо, треба ліцензію отримувати 😕
-
Ну так) я встигла в травні тут згоріти - то сонечко тут іноді хорошечно пече)
-
Зараз це ще ок. У червні було після +32 таке похолодання, що опалення доводилося вмикати
-
А підкажіть, чи є якісь події на горизонті? де можна буде поспілкуватись, гарно час провести?
-
Фотографія/відео це чудово, у BC багато всього красивого. А якого жанру фотографія? Бо ми з дружиною теж шукаємо однодумців у nature/wildlife фотографії
-
такі повідомлення тішать) я вдало прилетіла виходить
-
Привіт) Не таке вже й холодне літо) це просто невеличке похолодання, скоро стане краще 🙂
-
А де можна подивитися ваші роботи?)
-
Останній рік я була в Хорватії, а до цього зимовала в Таї, Камбоджі, Шрі, Малайзії)) Приїхала з чоловіком в кінці березня, ми також займаємося зйомкою, фотографуємо і знімаємо, будемо раді знайомству)
-
Навзаєм 🙂
-
З цим складно) В нас це хоббі, тож ми робимо чисто для себе. А тому рідко постимо. Раніше було на сторінці в фб та інстаграмі, але давно вже нічого не постили. Але щось є тут: flickr.com/photos/milkywhale/ www.instagram.com/timuromer_/
16 Jan 2023, 06:08
21153/37669
36 minutes ago