Український чат Ванкуверу
-
Доречі, гарне питання. Я не заміряв реальну швидкість. Але коли прийшов чувак встановлювати раутер, він сказав, що вони дадуть 1Гбіт, але якщо мій ресівер в компі не може прийняти таку швидкість, то він і не прийме. І в більшості юзерів системи реально не можуть прийняти таку швидкість. Тобто більшість людей переплачує ні за що.
-
Нові події: Black Ribbon Day - A Day of Remembrance of the Victims of Communism and Nazism дата: 20 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Футболки та худі в українському стилі.🇺🇦 💥Футболки виготовлені з щільнішої бавовни з подвійним шовним вирізом і рукавами.🇺🇦 💨Також худі з ніжним флісовим покриттям всередині та великими кишенями на зовні!!!😯 👉І також сумки зроблені з стійкої тканини і доповнять ваш гардероб!🤝 👉10% з кожної продажі іде на допомого Дітям(мистецькі проекти)✊🇺🇦 💥Безплатна доставка по всі Канаді!!!🇨🇦 Інші продукти, ціни, та детальна інформація в моєму інстаграмі👇 www.instagram.com/vovas.one/
-
У вас скоріш за все 75/75 отже 150 виходить
-
У вас файбер чи копер?
-
Можу подивитись якісь пропозиції для вас на гігабіт
-
Тобто 50$ в місяць?
-
Для файбера 150 це мало, який прайс на місяць у вас?
-
Так є така проблема(, але якщо це Телус то ви можете змінити швидкість в додатку і платити менше
-
Файбер мінімум 150, але також можу вам пропозиції можу дати)
-
95 гігабіт) це звичайна ціна)
-
Ви можете мати 500 за цю ціну)
-
Це дорого😂