Український чат Ванкуверу
-
Велкам)
-
Аааа, я теж за пиво згоден)
-
Мені захотілось сплатити 1 ГБ/сек інтернет, щоб записати 9 хв. відео у 8К форматі, щоб людина його завантажувала пів дня, щоб попити пивка )))
-
Яка ж ви неприємна людина... Навіть немає бажання щось доказувати.
-
Да згоден, з проблемками) деякі і пів року не живуть
-
Роутери тут не айс... Я думаю, що треба замовити собі із Китаю щось до 3 ГБ, бо окулус видає не дуже зображення 😭
-
Я про це www.nbcnews.com/politics/congress/are-5-memorable-moments-congress-ufo-hearing-rcna96476
-
Зазвичай провідний це 1гб/с безпровідний 500-550
-
В першому читанні
-
Дякую. Поправка прийнята
-
Я не настільки шарю в Південному Парку
-
Всім привіт. Запрошую на щосуботній стрім. Окрім класичних тем обговоримо останні імміграційні зміни: - Скасування дозволу на навчання для тих в кого є діючий дозвіл на роботу - Нові міні програми Express Entry - Закриття CUAET t.me/sklexperience?livestream
-
Доброго дня . А є записи стрімів? У мене немає можливості бути присутною, але дуже хочеться послухати 😊
-
Шукаю бенгальського кота-злопчіка для в’язки (в мене дівчинка). Можливо у когось є у знайомих, або хтось знає де знайти:) Дякую!
-
Доброго дня. Шукаю кімнату для себе, переважно райони West та North Vancouver на термін до 6 міс. Про себе: 38 років, не шкідливий і з відсутністю подібних навичок, акуратний, без тварин. Готовий заїжджати хоч сьогодні
-
Щоденний апдейт подій: Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу VISUAL NARRATIVES: Documenting Ukraine's War Journey through Photography and Film дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу #BikeForUkraine дата: 30 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Free Azov POWs - Justice for Olenivka Prison Massacre дата: 30 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian column at Vancouver Pride дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу 🎤 UA KARAOKE NIGHT IN YALETOWN 🎤 дата: 12 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Black Ribbon Day - A Day of Remembrance of the Victims of Communism and Nazism дата: 20 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Independence Day 2023 дата: 26 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.