Український чат Ванкуверу
-
Щоденний апдейт подій: Ukrainian Youth Beach Volleyball with and Fundraising for Grassroots Hero Foundation дата: 3 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велопрогулянка вихідного дня 5 (острів Ванкувер) дата: 5 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian column at Vancouver Pride дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Недільна Молотилка 5 дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу 🎤 UA KARAOKE NIGHT IN YALETOWN 🎤 дата: 12 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Black Ribbon Day - A Day of Remembrance of the Victims of Communism and Nazism дата: 20 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Independence Day 2023 дата: 26 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Я розумію, що всім тут надоїла, але))) Мушу вам ще дещо повідомити. Манікюр і педикюр (в тому числі і подологія) - це я роблю, вмію, люблю! Якісно, стерильно, швидко. Норз Ванкувер. А ще я роблю, вмію і дуже люблю - це зачіски з канекалоном! Тобто боксерські і французські, 3Д коси, афрокосички, афропотилиця, афронарощування, дреди, дредокудрі, зізі, зачіска водоспад, понітеіл та інше. Все це різними способами - на каркас, точково, СЄ, ДЄ, треси і т.д. Додам фото, а потім розпишу під кожним що це є, скільки можна носити і вартість. Вартість вказана за роботу і матеріал. Можу приїхати до вас. Інстаграм - liaosa_nails_and_hair
-
ку! у кого є рекомендації по механікам-сто у Ванкувері (трісіті і поряд ок) треба трошки попрацювати з honda pilot 2009, офіціали наче й ок, але хотілося б поспілкуватись і розуміти ті чи інші нюанси по машині
-
воно справді таке. вдома у як раз 480К на одометрі, нічого не робилось окрім стандартних розхідних. тут у нас 160к і там є деякі нюанси (враховуючи що ми її купили дешевше ринку я ок). дуже прикро що досі не знайшов ок механіка куди можна заїхати і поспілкуватись про проблеми і зробити все. є афганець знайомий, проте у нього не сильно дешевше від офіціалів)
-
Дяки
-
Вітаємо у чаті Valeriia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Яку допомогу Ви чекаєте? Маркет плейс фейсбука або rentals покаже вам усі варіанти: локацій, ціни і т.д.🤷♀
-
Це для вас.
-
Шукаю сусідку для спільного проживання в 2-кімнатній квартирі 1100 доларів в місяць. Marine Drive 8728.
-
Можна трошки раніше прочитати...
-
Вітаємо у чаті Виктор 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт! 😊 Запишу дітей на безкоштовні уроки з програмування 👩💻 - курси з Scratch, Minecraft, Roblox, Unity, Python📚 - Для дітей від 5 років 😄 - дитина навчиться створювати ігри та програмувати, а також проведе час з користю 📚 Кого записати на перший урок? Пишіть мені в особисті повідомлення та отримайте посилання😊