Український чат Ванкуверу
-
просто людина дуже хоче продать колонку
-
Людоньки, допоможіть визначитись з дуже складним питанням) Я маю за півроку складать тест з водіння, але ніколи не водила і взагалі знаю про машини десь приблизно нічого. Погуглила школи і знайшла тільки одну мережу, яка пропонує саме теоретичне навчання окрім водіння. Всі інші це саме уроки з інструктором, але мені здається що спершу треба якийсь теоретичний курс, мабуть, ні? як ви вчились якщо з нуля саме тут?
-
Щоденний апдейт подій: Велопрогулянка вихідного дня 5 (острів Ванкувер) дата: 5 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian column at Vancouver Pride дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Недільна Молотилка 5 дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Seymour Mountain дата: 7 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу 🎤 UA KARAOKE NIGHT IN YALETOWN 🎤 дата: 12 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Black Ribbon Day - A Day of Remembrance of the Victims of Communism and Nazism дата: 20 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу UKRAINIAN ELECTRO RIDE - патріотичний пробіг на електросамокатах та EUC на День Незалежності дата: 24 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Independence Day 2023 дата: 26 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Усім привіт, я звертаюсь до музикантів Дивіться, я в пошуках - Бас Барабани Соло/Ритм гітара Якщо у вас є бажання (дуже сильне) творити музику, писати матеріал виступати і просто насолоджуватись музикою - ПИШІТЬ МЕНІ В ПРИВАТНІ У мене є матеріали як англійською так і українською тому роботи багато, головне це бажання!
-
Теоретично вам потрібно правила дорожнього руху знати. Теоретично їздити не навчитесь, все що треба знати з теорії вам розкаже інструктор, надіюсь. Які педалі де, грубо кажучи і як переключити передачу) просто заздалегідь попередити перед класами що ви новачок. Успіхів
-
Для теорії - книжка в ICBC, там все, що треба знати. Її у них можна паперову або на їх сайті електронну, плюс тренадер онлайн, також на їхньому сайті, де можна практикуватись здавати тест. Цього вистачить для теорії, основне - практика. Тут треба файний інструктор, я вважаю. Все, що треба на екзамені, розповість і покаже і навчить їздити як треба. Тобто цього достатньо для отримання посвідчення.
-
Друзі, прошу Вашої допомоги 🙏 Збираю голоси на петицію, про присвоєння звання Героя України посмертно моєму татові 💔 Який загинув на Бахмутському напрямку виконуючи надскладне бойове завдання 💔 Залишилось 11 днів, треба зібрати ще 6 000 голосів🙏 Допоможіть та віддячте Герою за життя, підписом та репостом ❤️ Він не пошкодував життя для вас, тож і ви не пошкодуйте голосу для нього 🙏💔 Слава Україні! Героям Слава! 🇺🇦🤝 petition.president.gov.ua/petition/192804
-
А якщо мені колись треба буде музика до відеогри, то теж можна звертатись?
-
Як такого жанру ще нема, хотілось би щось ближче до року, але в той же час я багато експериментую тому будь що що гарно звучить. Тим більше якщо ми говоримо про біти, то в мене є текст з досить швидким речитативом в який я думав добавити трохи електронщини
-
До речі, ось приблизне порівння кольору куриного фаршу. Фото за 31 липня
-
Привіт. Хочу зрозуміти чи це лише мені одному не щастить чи всі зустрічаються з простроченим м’ясом в сейф веї. Всі фото зроблені вчора. Взагалі ходили цілий тиждень щоб вони нарешті «свіже» м’ясо виклали на полиці. Фаршу свинному на першому фото ще було 3 три до бест бефор дейт. Зверху було гарне, але видно підмішали прострочку. З поверненням особливих проблем не було, але й вибачень теж :/
-
Вам не сподобалось, що зверху мʼясо одного кольору, а всередині іншого? В мене так завжди виходить у невеликих магазинах (типу Nestors market). Не знаю чи це ознака поганого, бо запаху нема.