Український чат Ванкуверу
-
Як такого жанру ще нема, хотілось би щось ближче до року, але в той же час я багато експериментую тому будь що що гарно звучить. Тим більше якщо ми говоримо про біти, то в мене є текст з досить швидким речитативом в який я думав добавити трохи електронщини
-
До речі, ось приблизне порівння кольору куриного фаршу. Фото за 31 липня
-
Привіт. Хочу зрозуміти чи це лише мені одному не щастить чи всі зустрічаються з простроченим м’ясом в сейф веї. Всі фото зроблені вчора. Взагалі ходили цілий тиждень щоб вони нарешті «свіже» м’ясо виклали на полиці. Фаршу свинному на першому фото ще було 3 три до бест бефор дейт. Зверху було гарне, але видно підмішали прострочку. З поверненням особливих проблем не було, але й вибачень теж :/
-
Вам не сподобалось, що зверху мʼясо одного кольору, а всередині іншого? В мене так завжди виходить у невеликих магазинах (типу Nestors market). Не знаю чи це ознака поганого, бо запаху нема.
-
От б тут Миколаївську Еліку чи родинну ковбаску..
-
Просто наче як взяли упаковки фаршу, якого ніхто не купив та закинули в перемішку з новим фаршем у м’ясорубку та поклеїли нову дату Сейф вей теж мережевий оверпрайснутий магазин
-
Знач не треба фарш брать в малих магазах. Бо теж бачу, що лежить зазвичай довго. В мережевих не попадалося погане (поки) :)
-
З таким темпом доведеться вже й корову, свиню та курятину тримати) Ідея хороша, але поки чітко на ногах тут не стоїмо, то не дуже хочеться продавати за безцінь) Дякую
-
Постійно приколи з цим стором. Ще люблять дорогі продукти подавати разом з пліснявою 👌
-
Доброго вечора, може хтось підкаже. Чи покриває наша страховка (хелс карта) стоматолога? Бо мій знайомий сої безкоштовно зуби зробив і все покрила ця страховка. Він дав інформацію зі своєї хелс карточки. Чи не заставлять його потім платити за це? Бо я також би хотіла сходити і вирішила запитати може хтось вже робив
-
Всім привіт!) Питання - якщо на тиждень-два поїхати в Україну під час work permit visa потім назад пустять? Може в когось є досвід Теоретично мали б, бо віза така що мали б
-
Вітаємо у чаті Val 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Супер, дякую)