Український чат Ванкуверу
-
А ми додивились Твін Пікс. Включно із сезоном 2017 року. Питань мільйон, звісно, але загальне враження позитивне. Дуже незвичайний серіал. Агент Купер ванлав❤️
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви лише прилетіли або переплачуєте за звʼязок, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Щоденний апдейт подій: Велопрогулянка вихідного дня 5 (острів Ванкувер) дата: 5 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian column at Vancouver Pride дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Недільна Молотилка 5 дата: 6 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Seymour Mountain дата: 7 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу 🎤 UA KARAOKE NIGHT IN YALETOWN 🎤 дата: 12 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Black Ribbon Day - A Day of Remembrance of the Victims of Communism and Nazism дата: 20 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу UKRAINIAN ELECTRO RIDE - патріотичний пробіг на електросамокатах та EUC на День Незалежності дата: 24 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Independence Day 2023 дата: 26 серпня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Хто шукав де придбати еІf 5% і cтіки - напишіть в особиcті повідoмлення і я вам нaдішлю посилaння на якісний магaзин🤗