Український чат Ванкуверу
-
Я не знаю що таке g7
-
5 .
-
5 клас. 50 питань, потім роад - тест . Якщо стаж водіння є , то ви будете робити приблизно такі помилки: одна рука на кермі, ніяких шолдер чеків))
-
Звісно!
-
Тільки мені здається , що бот засмічує чат)
-
Це не мій бот був. Це спам від учасника. І який саме бот засмічує? Той, що Ютуб відео рекомендує? Чи той, що надає посилання на корисні ресурси. Ще є той, який я розробляв, це той, що події сканує і викладає тут)
-
До речі мій бот зараз тимчасово відключений 😢 Після 20 числа, як повернусь полагоджу
-
Вони зараз не набирають. Це зі слів дівчини, що там працює - вона взнавала для дівчат, що хотіли працювати
-
Адміністратори тут? Що ворожі публікації роблять в групі?)
-
Доброго дня) у лютому приїжджаю у Ванкувер. Шукаю житло та роботу. Буду вдячна за допомогу
-
Написав у приват
-
Всім привіт ! З першого січня буде доступним 1 bedroom basement unit. Своя ванна кімната / свій туалет. Інтернет та комунальні включені. Знаходиться на перетині Joyce/Kingsway. (Vancouver) Поруч є магазини, ресторани 7-10 хвилин пішки від скайтрену. Не потрібний кредит чек/працевлаштування. Контракт на 3,6,12 місяців із сек'юріті депозитом 500 доларів. Місячна вартість – 980 доларів. За адресою та відео юніту прошу звертатися до особистих повідомлень .
-
Так, 5 клас. В мене 15 років стажу в Україні, тут отримала посвідчення 5 клас
-
Так, потрібний. Особливо поворот на право